Gå til indhold
Børn går på stranden ved Saksild

Saksild - oplevelser omkring østkystens bedste strand

Foto: Destination Kystlandet

Odderkysten er hjem til en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande. Saksild er en charmerende ferieby i miniformat, men byder trods sin begrænsede størrelse dog på fine muligheder for aktiviteter, madoplevelser, indkøb og naturoplevelser. 

Hvor sol og sommer har hjemme

Saksild er indbegrebet af feriestemning. Glade bade- og sommerhusgæster præger billedet i den lille oase ved østkysten. Der hersker ingen tvivl om at den skønne badestrand er den store attraktion i byen, men der er god mulighed for at krydre strandturen med sjove fælles aktiviteter eller et godt måltid mad.  

Centrum for aktivitet i byen er Trekanten, det lille torv, hvor du finder spisesteder, ishuse, en kiosk og adgang til stranden. Det er også her du parkerer bilen, når du ankommer. 

Danmarks ældste minigolfbane... og en af de nyeste

En finurlig detalje om Saksild er, at strandgæster har hele to minigolfbaner at vælge mellem. Danmarks ældste bane ligger i hyggelige omgivelser i byen, mens du også kan tage en dyst med familien på Strandshoppens nyanlagte bane - ganske tæt på stranden og p-pladsen.  

Lej udstyr til udendørs aktiviteter

Hos Saksild Strand Camping kan du leje udstyr til aktiviteter både til vands og til lands. Kunne du tænke dig at opleve Saksild-bugten fra en båd, et SUP-board eller en kajak? Vandet er notorisk roligt, så det er et godt sted at stifte bekendtskab med vandsportsaktiviteter. 

Du kan også leje en række forskellige typer cykler - herunder mountainbikes og elcykler. Så hvorfor ikke cykle en tur til Norsminde eller Hou og mærke havnestemningen?

På Saksild Strand holder livreddere øje med dine børn i sommerperioden

#kystlandet: