Gå til indhold

Privatlivspolitik i Kystlandet

Hos Kystlandet passer godt på dine oplysninger. Vi indsamler og behandler dine persondata ud fra dit samtykke for at kunne give dig den bedste service. Her kan du læse om hvordan.

Denne side forklarer, hvordan personoplysninger bliver indsamlet, behandlet og benyttet af Destination Kystlandet ("Kystlandet", "vi", "os", "vores").

Vores privatlivspolitik danner grundlag for vores behandling af dine persondata, uanset om du er besøgende, partner, leverandør eller anden form for samarbejdspartner.

Destination Kystlandet ejer bl.a. formaterne VisitHorsens, VisitOdder, VisitJuelsminde, MeetingHorsens og Verdens mindste krydstogt/World's Tiniest Cruise, som derfor er omfattet af denne privatlivspolitik.

Vi ønsker at passe godt på dine personoplysninger og vurderer løbende, hvordan vores politikker og praksisser vedrørende data om dig og vores behandling af disse lever op til regler om god skik og gældende lovgivning.

Når du deler dine personlige data med os, accepterer du den praksis og de vilkår, der er beskrevet i denne privatpolitik og erklæring om databeskyttelse. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne tjene dig og vores partnere bedst muligt. Undlad venligst at bruge Destination Kystlandets platforme, hvis du ikke er enig.

For så vidt angår vores hjemmesiders brug af cookies, henviser vi til den særskilte cookiepolitik på de enkelte sider. Desuden kan virksomheder med partnerskab i Destination Kystlandet læse vores handelsbetingelser.

Privatlivspolitik

Destination Kystlandet (CVR: 36313455) er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt, og vi har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre det på:

Fussingvej 8, 8700 Horsens

Info@kystlandet.dk og/eller +45 2876 7335

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Hvis du ikke ønsker, at vi behandler disse oplysninger, kan det blive problematisk at opretholde og imødekomme eventuelt indgåede aftaler og retlige forpligtelser.

Vi har som dataansvarlig truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi sikrer at behandlingen kun kan finde sted, når alle databeskyttelsesprincipper er opfyldt, jf. databeskyttelsesforordningens art. 5.

Nedenfor kan du se, på hvilke grundlag vi behandler dine oplysninger, til hvilket formål og i hvor lang tid vi opbevarer dem.

Hjemmesidebesøgende

I forbindelse med at du besøger vores hjemmeside, vil vi behandle følgende personoplysninger om dig:

  • Almindelige personoplysninger jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1.

Vi indsamler personoplysninger om hjemmesidebesøgende med følgende formål:

  • Formålet er at sikre driften af vores hjemmeside og målrette annoncer og indhold, som du ser på hjemmesiden.

Vi indsamler oplysningerne på følgende retsgrundlag:

  • Du har givet samtykke via vores kontaktformular og cookiebanner, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 stk. 1, litra a.
  • Vores legitime interesse, som er at kunne administrere vores hjemmeside, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 stk. 1, litra f.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Typisk vil personoplysninger vedr. hjemmesidebesøgende blive slettet efter en årlig revidering. For flere informationer om cookies se vores cookiepolitik.  

Modtagere af nyhedsbrev

I forbindelse med, at du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, vil vi behandle følgende personoplysninger om dig:

  • Almindelige personoplysninger jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, herunder:
    • Navn
    • E-mail
    • Hvilket nyhedsbrev du ønsker

Vi indsamler personoplysninger om hjemmesidebesøgende med følgende formål:

  • Formålet er at sende dig nyhedsbreve med indhold der er relevant for dig. 

Vi indsamler oplysningerne på følgende retsgrundlag:

  • Der er givet samtykke via formularen på vores hjemmeside, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 stk. 1, litra a.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Personoplysninger vedr. modtagere af nyhedsbrev vil blive slettet hvis samtykket tilbagetrækkes. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ovenstående adresser.

Leverandører og samarbejdspartnere

For at være leverandør og samarbejdspartner hos os, er det nødvendigt, at vi indsamler følgende personoplysninger om dig som kontaktperson:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Jobtitel
  • Arbejdsplads

Vi indsamler personoplysninger om leverandører og samarbejdspartnere til følgende formål:

  • Behandling af vores køb/ydelser
  • Administration af din relation til os

Vi indsamler oplysningerne på følgende retsgrundlag:

  • Opfyldelse af vores kontraktretlige forpligtelser jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.
  • Vores legitime interesse, som er at opretholde og vedligeholde vores leverandør- og/eller samarbejdsaftaler, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 stk. 1, litra f.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Typisk vil personoplysninger vedr. kontaktpersoner hos vores leverandører og samarbejdspartnere blive slettet efter aftalens ophør eller efter, at en korrespondance anses som værende afsluttet. Oplysninger som indgår, som led i vores bogføring, vil personoplysninger blive slettet efter 5 + indeværende år efter aftalens ophør.  

Kunder

Når du foretager bookinger igennem vores hjemmeside eller køber et produkt, er det nødvendigt, at vi indsamler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Adresse
  • Bankoplysninger

Vi indsamler personoplysninger om kunder til følgende formål:

  • Behandling af vores køb/ydelser
  • Administration af din relation til os

Vi indsamler oplysningerne på følgende retsgrundlag:

  • Opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til købsaftalen eller bookingaftalen jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Vi sletter oplysninger om kunder efter 5 år + indeværende år jf. bogføringslovens §10.

Deltagere på kendskabs- og presseture

Når du som ambassadør, journalist, influencer eller anden repræsentant deltager i kendskabs- og presseture (med)arrangereret af Destination Kystlandet, kan vi behandle følgende personoplysninger om dig:

  • Almindelige personoplysninger jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, herunder:
    • Navn
    • Adresse
    • E-mail
    • Telefonnummer

Formålet er at kunne kommunikere med dig og tilrettelægge et skræddersyet program til dig i forbindelse med din kendskabs- eller pressetur – således også at kunne træffe de nødvendige rejseforanstaltninger og forholdsregler.

Vi indsamler dine oplysninger på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, som består i at kunne kontakte dig om ændringer eller praktik, vedrørende den pågældende tur.

Vi kan spørge dig ind til oplysninger vedrørende dine allergener, til brug for bestilling af forplejning til det pågældende arrangement. Oplysninger om dine allergener vil ikke blive opbevaret efter arrangementet.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Vi sletter typisk dine oplysninger efter arrangementets afslutning.

Deltagere til messer, møder og partnerarrangementer

Når du deltager på messer eller i møder og partnerarrangementer (med)arrangeret af Destination Kystlandet, kan vi behandle følgende personoplysninger om dig:

  • Almindelige personoplysninger jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, herunder:
    • Navn
    • Adresse
    • E-mail
    • Telefonnummer

Formålet er at kunne kommunikere med dig og meddele praktik samt ændringer i henhold til møder, messer eller partnerarrangementer.   

Vi indsamler dine oplysninger på baggrund af vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, som består i at kunne kontakte dig om ændringer eller praktik, vedrørende det pågældende arrangement.

Vi kan spørge dig ind til oplysninger vedrørende dine allergener, til brug for bestilling af forplejning til det pågældende arrangement. Oplysninger om dine allergener vil ikke blive opbevaret efter arrangementet.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Vi sletter typisk dine oplysninger efter arrangementets afslutning.

Deltagere i konkurrencer

Når du deltager i konkurrencer, er det nødvendigt, at vi indsamler følgende personoplysninger om dig som:

  • Almindelige personoplysninger jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, herunder:
    • Navn
    • E-mail
    • Telefonnummer
    • Adresse

Vi indsamler personoplysninger om dig som konkurrencedeltager med følgende formål:

  • Formålet er at kunne kommunikere med dig og sende dig relevant information omkring konkurrencen.

Vi indsamler oplysningerne på følgende retsgrundlag:

  • Der er givet samtykke via formularen på vores hjemmeside, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 stk. 1, litra a.

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum lovgivningen tillader, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Personoplysninger vedr. om dig vil blive slettet efter konkurrencens afslutning eller hvis du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ovenstående adresser.

Rekruttering

Formålet med at indsamle personoplysninger om dig i rekrutteringsprocessen er at vurdere, om du er en kvalificeret kandidat til en ledig stilling hos os.

Personoplysninger, som fremkommer i rekrutteringsprocessen, er de oplysninger, som fremgår af din ansøgning, CV og andre medsendte dokumenter, der bliver registreret. Det er ikke nødvendigt, at du skriver CPR-nummer.

Din ansøgning med bilag bliver delt internt med relevant personale i rekrutteringsprocessen, men deles ikke med personer uden for virksomheden.

Hvis du bliver kaldt til jobsamtale, vil vi notere oplysninger og informationer til brug for det videre rekrutteringsforløb.

Vi behandler dine oplysninger på baggrund af vores legitime interesse jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1 litra f, som er at vurdere dine kvalifikationer og kompetencer i forhold til den opslåede stilling.

Ansøgning og bilag kan gemmes i op til 6 måneder efter rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet. Formålet med opbevaring efter endt rekrutteringsforløb er at sikre interesser i tilfælde af eventuelle indsigelser om diskrimination, forskelsbehandlinger o. lign. under rekrutteringsprocessen.

Ønsker vi at gemme din ansøgning med Bilag, med henblik på mulig fremtidig ansættelse, sker dette på baggrund af dit samtykke jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a.

Uopfordrede ansøgninger

Ved uopfordrede ansøgninger behandler vi dine oplysninger på baggrund af vores legitime interesse jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f, som er at vurdere dine kvalifikationer og kompetencer i forhold til mulig fremtidig ansættelse.

Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag maksimalt i 6 måneder, hvorefter det slettes. Ønsker vi at opbevare din ansøgninger i længere tid end dette, så sker dette på baggrund af et specifikt samtykke fra dig.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os ved brug af ovenstående kontaktoplysninger,

Øvrige oplysninger om behandling   

Dataminimering

Vi behandler kun de oplysninger, der er nødvendige til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være pålagt ved lov, at vi indsamler og opbevarer en række andre oplysninger om dig. Vi opbevarer kun personoplysninger så længe, det er nødvendigt eller pålagt ved lov. Personoplysninger slettes eller anonymiseres, når det ikke længere er nødvendigt for os at behandle dem.

Vi holder data ajour

Da vores service er afhængig af, at dine personoplysningerne er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine personoplysninger. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine personoplysninger. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at dine personoplysninger ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne og giver dig meddelelse om dette.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af oplysningerne, herunder leverandører af it-løsninger og bogholderifunktioner. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives personoplysninger til vores bank eller kommunen.

Vi anvender databehandlere/leverandører til behandling af personoplysninger. Vi prioriterer leverandører fra EU, samt fra tredjelande, som EU Kommissionen har godkendt ift. beskyttelsesniveauet omkring personoplysninger, jf. databeskyttelsesforordningen art. 45. 

Videregivelse af oplysninger til usikre tredjelande 

Vi anvender desuden nogle databehandlere/leverandører i usikre tredjelande. Når tredjelandenes lovgivning ikke tilbyder den samme sikkerhed, som EU gør, har vi skærpede forpligtelser i beskyttelsen af dine data.  

  • Personoplysninger vi indsamler og behandler i forbindelse med nyhedsbrev, bliver overført til The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), USA.
    • Vi har sikret os, at der er et lovligt grundlag for overførslen i form af indgåelse af EU’s standardkontraktaftaler (SCC) jf. databeskyttelsesforordningens art. 46, stk. 2, litra c, og at oplysningerne bliver behandlet under tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger.  
  • Personoplysninger vi indsamler og behandler i forbindelse med indsamling af cookies, til markedsføringsformål, bliver overført til Google, USA. 
    • Vi har sikret os, at der er et lovligt grundlag for overførslen i form af indgåelse af EU’s standardkontraktaftaler (SCC) jf. databeskyttelsesforordningens art. 46, stk. 2, litra c, og at oplysningerne bliver behandlet under tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger.  
  • Personoplysninger vi indsamler i forbindelse med konkurrencer, bliver overført til Microsoft, USA.
    • Vi har sikret os, at der er et lovligt grundlag for overførslen i form af indgåelse af EU’s standardkontraktaftaler (SCC) jf. databeskyttelsesforordningens art. 46, stk. 2, litra c, og at oplysningerne bliver behandlet under tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger.  

Hvis du vil vide mere om de overførselsgrundlag, som berører dig, kan du kontakte os på Info@kystlandet.dk og/eller +45 2876 7335.

Fælles dataansvar (Ved brug af sociale medier)

Vi bruger følgende sociale medier Facebook, som er kategoriseret som fælles dataansvarlige. Fælles dataansvar betyder, at begge parter er ansvarlige for formålet med og behandlingen af personoplysninger.

Dine rettigheder

Du kan ved henvendelse via kontaktoplysningerne øverst på siden:

  • opnå indsigt i din personoplysninger
  • få berigtiget dine registrerede personoplysninger
  • få slettet personoplysninger om dig selv
  • få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet) mhp. at overflytte til en anden dataansvarlig
  • gøre indsigelse mod behandlingen
  • få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Når du henvender dig med en anmodning om at gøre brug af ovenstående rettigheder, vil vi svare dig indenfor en måned. Hvis vi ikke kan imødekomme din anmodning, får du en begrundelse for det.

For at gøre brug af dine rettigheder, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst på siden. 

Hvis du efterfølgende er utilfreds med måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

#kystlandet: