©  Foto:

Hundeskoven i Grund Skov

Nær Hotel Vejlefjord, på nordsiden af Vejle Fjord, ligger denne dejlige og store hundeskov, hvor hunden har god plads til at give den gas i kuperede skovklædte omgivelser. Dette er en af de største og mest spændende hundeskove i regionen.

En smuk ramme for en hundeskov

Den skovklædte, bakkede og til tider dramatiske nordkyst af Vejle Fjord er som skabt til at huse en god hundeskov. Og det er præcis, hvad du får ved Grund Hundeskov – et stykke indhegnet natur, som bare indbyder til leg og udfoldelse for familiens firbenede ven. Den store Grund Skov, der forbinder wellness-hotellet med Rohden Ådal, byder desuden også på gode muligheder for at hundens ejere kan få en god naturoplevelse.

 

Om Grund Hundeskov

Grund Hundeskov er cirka 6 hektar stor indhegnet hundeskov. I indhegningen er der flere fornuftige stier at følge og god mulighed for at variere turen. Tilstedeværelsen af bakker og vandløb gør den til et rigtig sjovt sted at udforske. Hele det indhegnede område ligger i skoven. Det er en hundeskov med tryk på skov – dvs. en ren naturoplevelse uden menneskeskabte faciliteter.

 

Sådan finder du Grund Hundeskov

Grund Hundeskov ligger i området mellem Grundvej og Sanatorievej. Der er en fin parkeringsplads ved indgangen i forbindelse med en rødmalet bygning med plads til 10 biler. Fra Vejlevej, hovedvejen mellem Vejle og Juelsminde, kan du dreje ind ad Grundvej. Følg Grundvej til du ser den røde lade på din venstre hånd i skoven. Vejen bliver på et tidspunkt til en smal grusvej, men du er på rette vej.

 

I nærheden

Cirka 1 kilometer fra hundeskoven ligger spa-hotellet og det tidligere sanatorium Hotel Vejlefjord. Her kan I nyde et lækkert måltid mad eller gå en tur på deres kurveje gennem skoven og deres smukt anlagte park. En af kurvejene fører ud til det flotte fyrtårn, Træskohage Fyr. På den anden side af hundeskoven ligger Rohden Ådal, hvor det også er muligt at gå en fin tur med hunden i snor.

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen.