©  Foto:

Hundeskoven i Kærskoven

Lidt syd for Horsens ligger denne lille hundeskov ved den smukke skov Kærskoven. Her kan hunden give den gas omgivet af skovens bøgetræer.

Dejlig hundeskov nær Horsens og Hedensted

Ved landsbyen Ølsted ligger Kærskoven – en af Kystlandet mindre kendte, men ganske besøgsværdige skove. Her ligger en fin hundeskov, hvor hunden kan løbe frit i skovbunden omgivet af store bøgetræer.

 

Om hundeskoven

Hundeskoven i Kærskoven er let at komme til. Fra Vejlevej (hovedvejen mellem Horsens og Vejle) kan du dreje ind ad Kærsholmvej, som fører ind i skoven. Her vil du møde skovens p-plads, og indgangen til hundeskoven er tæt på denne.

Den 2 hektar store indhegnede hundeskov har to indgange. Der er ingen faciliteter i selve hundeskoven, som bare er et stykke indhegnet natur uden fine stier, bænke eller lignende. Ved indgangen findes en informationstavle. Tag gerne hundeposer med og tag dem med dig igen, når du forlader hundeskoven, da der ikke er en skraldespand.

Vær opmærksom på, at der kan blive mudret i vinterhalvåret.

 

Om Kærskoven

Det kan anbefales at gå en tur i Kærskoven inden turen går hjem (naturligvis med hunden i snor). Nær hundeskoven er en lille sø med borde/bænke og bålplads, hvor det er oplagt at holde en pause.

Der er skiltede ruter gennem Kærskoven og naboskoven Dallerup Skov, som går i forlængelse af Kærskoven.

Du kan se ruterne i Kærskoven og læse mere på denne side.

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen.