©  Foto:

Hundeskoven i Sebberup Skoven

I den store Sebberup Skov ligger Løsning Hundeskov, som er en stor, indhegnet hundeskov, hvor menneskets bedste ven kan løbe frit rundt i de skovklædte omgivelser og finde nye venner.

Stor hundeskov ved Hedensted

Nær Hedensted og Løsning by ligger Sebberup statsskov. Her er der blevet opført en større hundeskov, hvor hunde kan løbe frit omkring i skovbunden uden snor – naturligvis under kærligt opsyn af dens ejer.

 

Om hundeskoven

Med sine knap 6 hektar er Løsning Hundeskov blandt de største i regionen. Hundeskoven er et indhegnet stykke skov, men der er dog lidt variation i landskabet i indhegningen – bl.a. er der et vand/sumpområde til vandhunde samt mere åbne områder. Der er ganske udmærkede faciliteter, herunder skraldespande og borde/bænkesæt. Hundeskovens størrelse gør, at den egner sig godt til vandreture uden snor, og samtidig er den også stor nok til, at man kan være lidt i fred.

Hundeskoven ligger mellem Stubberupvej og Teglværksvej. Fra Stubberupvej kan du dreje ind ad en grusvej, som fører til en parkeringsplads ved hundeskovens sydlige indgang. Der er i alt tre indgange til hundeskoven, som også kan tilgås fra Teglværksvej.

 

De to Sebberup skove

Sebberup Skov er reelt to forskellige skove, som er adskilt fra hinanden, hvor hundeskoven ligger i den nordlige del.

I den sydlige del er der en skiltet rute på cirka tre kilometer. Her skal hunden være i snor, men ruten egner sig fint til vandreture med hund. På denne strækning er der også en shelterplads, hvor man kan holde en god pause. Fra Remmerslundvej fører en grusvej til en lille parkeringsplads ved ruten. 

 

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen.