©  Foto:

Hedensted Put & Take

Tag hele familien med til en skøn dag i det fri ved Hedensted Put & Take i Østjylland. Hele fem skønne søer i godt terræn danner sammen med gode faciliteter rammen om en af Danmarks bedste put & take oplevelser.

Få store fiskeoplevelser på krogen

I Hedensted centrum, men alligevel i rolige, naturlige omgivelser finder du Hedensted Put & Take. Fordelt på fem forskellige søer er der hele 30.000 kvm vandspejl tilgængeligt til fiskeri.

Der udsættes dagligt fisk i søerne, og du har mulighed for at fange både regnbueørred, bækørred, guldørred, ål og gedde i søerne. Der er fisk i forskellige størrelser – helt op til 8 kilo.

Rammerne er hyggelige med grønne områder og gode læforhold. Der er flere områder, hvor I kan sidde og nyde jeres medbragte frokost eller tilberede fangsten på grillen. I kan finde fire pavilloner, borde og bænke, grill, et grovkøkken og renseborde, som frit kan benyttes.  

 

Tag bare børnene med

Put & take er en god måde at lade børnene prøve kræfter med fiskeri for første gang. Hos Hedensted Put & Take kan familiens mindste prøve kræfter med børnesøen, hvor der er ekstra mange mindre ørreder, som giver større mulighed for fangst. Og mens mor og far nyder en stille stund, kan børnene give den gas på legepladsen.

 

Bliv lidt længere – tag en overnatning

Hos Hedensted Put & Take har du mulighed for at overnatte i hytter eller lejlighed på pladsen.  De to charmerende træhytter er på 56 m2 og har tre værelser. Hytterne har et fuldtudstyret køkken, gratis wi-fi og soveplads til 6 personer. Hver hytte har sin egen terrasse på 15 m2.

Der er desuden lejligheder til rådighed for både langtids- og korttidsleje. De skønne lejligheder har alle de faciliteter som du kunne ønske dig.

På Hedensted Put & Takes hjemmeside har du mulighed for online booking af overnatning.

 

Sådan fungerer det

Put & take er en sjov aktivitet, der også er til at betale. Hos Hedensted Put & Take betaler du for fiskestangen i et bestemt antal timer. For hver ekstra time du fisker får du større rabat. Der er ingen fangstbegrænsning.

Du har mulighed for at betale med MobilePay, kontant eller med alle de gængse betalingskort.  

På hjemmesiden kan du se de aktuelle priser.

 

Åbent året rundt

Hedensted Put & Take er åbent hver dag hele året fra solopgang til solnedgang.