©  Foto:

Hundeskoven i Boller Overskov

I den sydlige del af Horsens ligger denne fine og velbesøgte hundeskov i Boller Overskov. Den indhegnede hundeskov er ikke stor, men byder på gode udfoldelsesmuligheder for hunden.

Slip hunden løs i indhegning

I Horsens-bydelen Højvangen ligger skoven Boller Overskov, hvis hundeskov er populær blandt lokalområdets beboere.  I den indhegnede hundeskov kan hunden løbe frit uden snor blandt løvtræerne, og der er god chance for at finde en ny legekammerat for hunden.

 

Om hundeskoven

Den indhegnede hundeskov i Boller Overskov er cirka 3 hektar og dermed ikke blandt de største i regionen. Der er begrænsede faciliteter i hundeskoven, hvor naturen og skovbundens mange dufte i sig selv er attraktionen.

Boller Overskovs parkeringsplads ligger lige ved indgangen til hundeskoven. Det er let at komme hertil, men indkørslen til parkeringspladsen kan dog overses. Indkørslen findes på Nordrevej. Kommer du fra Bollervej, er indkørslen på din højre hånd, lidt før du når til bebyggelse. Uden for indgangen indhegningen er der informationstavle og borde/bænkesæt.

 

Om Boller Overskov

Boller Overskov ligger i det kuperede og skovklædte område Boller og Bjerrelide, hvor skønne skove ligger på rad og række.  Boller Overskov er nabo til Klokkedal og Boller Nederskov, og en skiltet vandrerute forbinder de tre skove på en 7 kilometer lang rundtur, som også fungerer godt som hundevenlig vandretur. Ruten går også over parkeringspladsen og indgangen til hundeskoven

Boller Overskov ligger også klos op ad den nye biodiversitetspark Tyrstedlund Naturpark.

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen.