Annekset ved Holmely glamping i Bakkelandet nær Gudenåen

Hytter i Kystlandet

Foto: Sarah Green

Der er rige muligheder for at leje en hytte i Horsens, Odder og Juelsminde. Mange af områdets hytter finder du på campingpladserne, hvor du samtidig får adgang til pladsernes øvrige faciliteter.

Her kan du leje hytter

Liste
Kort
Bygholm Sø Camping
Foto: Bygholm Sø Camping

Hytter hos Bygholm Sø Camping

Hos Bygholm Sø Camping, der ligger i idylliske omgivelser ned til Bygholm Sø, kan du leje hyggelige træhytter. Hytterne har plads til fire personer, og har kogeplade, køkkengrej, service og en fin terrasse med træmøbler, og du får naturligvis også adgang til pladsens øvrige faciliteter.

Hytter ved CampOne Ajstrup Strand
Foto: First Camp Ajstrup Strand

Hytter hos First Camp Ajstrup Strand

First Camp Ajstrup Strand ligger tæt på Aarhus og er en familievenlig campingplads kun et stenkast for en meget fin strand ved Østkystens rolige vande. Pladsen råder over en række hytter i forskellige størrelser. Alle hytter har eget køkken og terrasse og nogle er endvidere udstyret med eget bad og toilet.

Dyrekærhuset
Foto: Dyrekærhuset

Dyrekærhuset

Charmen er til at få øje på ved Dyrekærhuset nordøst for Horsens. Her i det bølgende bakkelandskab er det let at komme helt ned i gear. Du har mulighed for at overnatte i en fin lille og veludstyret t...

Læs mere

Lej vogn, luksustelt eller hytte på hos Vestbirk Camping

Vestbirk Camping ligger naturskønt mellem to af Vestbirksøerne, som er en del af Gudenåen. Få hundrede meter herfra ligger Den Genfundne Bro og den skønne cykel- og vandrerute Naturstien Horsens-Silkeborg. Hos Vestbirk Camping kan I leje både vogne, luksustelte og hytter. Pladsens hyggelige træhytter findes i forskellige størrelser – alle med gode faciliteter.

Endelave Camping
Foto: Kristoffer Loft

Endelave Camping

Oplev den skønne østemning på Endelave med en overnatning på denne campingplads, som emmer af fred, ro og idyl.  Overnat i campingvogn, telt eller hytte – lige ved kysten, naturen og øens hyggelige la...

Læs mere
Hytter hos Gudenå Camping og Kanoudlejning
Foto: Gudenå Camping og Kanoudlejning

Hytter hos Gudenå Camping og Kanoudlejning

Kunne du tænke dig at holde ferie i naturskønne omgivelser med den rislende Gudenå i baggrunden? Så skal du leje en af de hyggelige træhytter hos Gudenå Camping og Kanoudlejning. Hytterne findes i tre forskellige størrelser, der alle er de udstyret med køkken, køleskab og egen terrasse. 

Hjarnø Camping
Foto: Melissa Villumsen

Hjarnø Camping

Intet er mere afstressende end at holde ferie på en ø. Hos Hjarnø Camping kan du mærke den autentiske østemning på egen krop, når du overnatter i campingvogn, telt eller hytte på den lille ø i Horsens...

Læs mere
Hytte på Horsens City Camping
Foto: Horsens City Camping

Hytteferie på Horsens City Camping

Horsens City Camping råder over hyggelige træhytter i forskellige størrelser fra 2-8 personer. Hytterne har varierende priser og faciliteter, og der vil helt sikkert være en, der passer til jeres behov. Nogle har fuldt udstyret køkken, flere soveværelser, badeværelse, TV, spisestue. Alle har de egen terrasse, og kan også bookes om vinteren, da de har elvarme.

Hytter og havsuites på Hygge Strand Camping

Hygge Strand Camping er en lille intim plads der ligger naturskønt og helt ned til den meget fine badestrand ved Hølken. Hvis du ikke råder over egen vogn, kan du overnatte i en af pladsens charmerende træhytter eller pladsens ferielejligheder lækre HAVSuites.  

Lille Tyrrestrup
Foto: Lille Tyrrestrup

Lille Tyrrestrup

I naturskønne omgivelser nordøst for Horsens ligger herregården Tyrrestrup. Lige uden for herregårdsparken tilbyder Tyrrestrup to muligheder for privat overnatning i deres gæstehus og en stor, flot jæ...

Læs mere
Hytte på N.F.J Naturistcamping
Foto: N.F.J Naturistcamping

Hytter på naturistcampingplads

Ved Kysing Strand på Odderkysten ligger N.F.J. Naturistcamping, der er områdets naturistcampingplads. På pladsen kan du også leje en af de hyggelige, lyse træhytter med eget køkken, sofa og spiseafdeling.

Stor hytte med terrasse hos Saksild Strand Camping
Foto: Saksild Strand Camping

Hytter på Saksild Strand Camping

Hos Saksild Strand Camping har du mulighed for at leje hyggelige, veludstyrede træhytter i flere størrelser. Hytterne har eget køkken, og nogle har sågar SmartTV og klimaanlæg. Hytterne er rummelige og komfortable, men til priser, der er til at betale.

Hytter på Tunø Teltplads
Foto: Kristoffer Loft

Træhytter på Tunø

Overnat i skøn træhytte den bilfri ø Tunø. Med beliggenhed lige ved øens havn og en pragtfuld badestrand, er du tæt på Tunøs oplevelser i hyggelige omgivelser. Teltpladsens hytter har to køjesenge samt et spisebord. Udenfor er der en lille terrasse, men ellers ikke yderligere faciliteter

Tørring Campingplads
Foto: Tørring Campingplads

Lej hytter på Tørring Camping

Tørring Camping ligger i hjertet af Jylland, midt i byen, men samtidig også midt i skøn natur med Gudenåen løbende langs pladsen. Hytterne på Tørring Camping er udstyret med dobbeltseng, sovesofa, spiseplads, terrasse og køkkenfaciliteter.

Anden overnatning i Kystlandet

Skippergårdens Bed & Breakfast
Bed and Breakfast
Shelter ved Tønballe
Shelters og teltpladser Kystlandet
Unik overnitning hos Holmely
Glamping i Kystlandet
Horsens City Camping
Camping i Kyslandet
Vejlefjord spa og wellness
Find hoteller og kroer
Sommerhus i Kystlandet
Sommerhuse i Kystlandet