©  Foto:

Dyrekærhuset

Charmen er til at få øje på ved Dyrekærhuset nordøst for Horsens. Her i det bølgende bakkelandskab er det let at komme helt ned i gear. Du har mulighed for at overnatte i en fin lille og veludstyret træhytte eller i en unik shelter med glastag. 

Stemningsfuld overnatning i fredfyldt natur

Det bliver ikke meget mere romantisk og eskapistisk end denne private overnatningsmulighed i det kuperede landskab mellem Tvingstrup og Haldrup. Den hvidmalede træhytte er smagfuldt indrettet i lyse farver, og du har alle de remedier og faciliteter, som skal til for at du får en mindeværdig oplevelse. I stedets shelter kan du overnatte lige i skovkanten med adgang til husets skønne udendørs faciliteter. 

 

Lille hytte – stor oplevelse

Hvis du har brug for et stort hus med masser af plads, så er denne hytte ikke stedet for dig. Her er hyggen i højsædet og man kommer hinanden ved. Hytten er velindrettet, så man får optimal brug af de få kvadratmeter. I soveværelset er der dobbeltseng og en køjeseng over, så der er i alt tre sengepladser.

Der er også opholdsstue med en stor, behagelig sovesofa og TV til underholdningen, samt et lille spisebord.

Udendørs er der en fin terrasse med havemøbler samt en udespa i sommerhalvåret (mod betaling). Madlavningen kan klares fra udekøkkenet, og der er adgang til badeværelse.

På den store grund er der masser af plads til udfoldelse for børnene. Der er trampolin, basketball, fodboldmål, gynge, legetøj, en minilandsby og sågar en svævebane fra Dyrkærskoven, som ligger ved grunden.

Kaffe og the er gratis, morgenmad kan tilkøbes og der er mulighed for at leje cykler.

 

Shelter med glastag

Du har mulighed for at overnatte i det fri med kig til stjernerne i Dyrekærhusets unikke shelter, som ligger i udkanten af Dyrekærskoven. Shelteren har plads til 6 personer og skal bookes på forhånd. Som overnattende har du adgang til udekøkken, toilet og bad, terrasser og legeplads.

Du skal selv medbringe underlag og sovepose eller lignende. Håndklæder finder du på badeværelset. 

Kaffe og the er gratis, morgenmad kan tilkøbes og der er mulighed for at leje cykler.

 

Skøn natur uden for døren

Naturen i området omkring Dyrekærhuset er en hemmelighed, der spændt venter på at blive afsløret. Kuperet og yndigt marklandskab præger egnen, og ganske tæt på huset ligger toppen Tremhøj i 100 meters højde. Dyrekærskoven ligger lige ved huset, og her kan du og børnene trygt gå en tur i de naturlige omgivelser.

Ved Tremhøj ligger et arkæologisk museum, og lige i nærheden finder du også herregården Serridslevgaard, besøgshaven Den Kreative Have og Børnebondegården.

I området er der en fin udsigt over Horsens Fjord, der ligger få kilometer væk. Ikke langt herfra møder du den populære rute rundt om Horsens Fjord og Banestien Odder-Horsens. Dyrekærhuset fungerer derfor glimrende som overnatningssted midt på ruten.

Fra hytten er der syv kilometer til Blå-Flag stranden Husodde og 10 til Horsens Centrum. Horsens kan du komme til via en skøn gåtur gennem vildtreservatet Nørrestrand.

 

Book dit ophold

Via disse links kan du booke overnatning i enten bjælkehytten eller shelteren. Her kan du også få overblik over priser og tilgængelighed.  

Din betaling for ophold går til SUELL Fonden, der støtter vanskeligt stillede børn og unge. SUELL Fonden kan søges om en familie-miniferie.