Gå til indhold
©  Foto:

Løgballe Camping

Løgballe Camping er et centralt mødested i Danmark med plads til nærvær, fred og ro. Beliggende i det bløde bakkelandskab mellem Juelsminde og Vejle, omgivet af smuk natur, er det et godt valg som base for campingferien i Østjylland. 

Velkommen til Løgballe Camping

På denne hyggelige campingplads bliver du altid mødt af en varm og venlig atmosfære i rolige omgivelser, der indbyder til afslapning.  

 

Overnatning for enhver smag – og pengepung

Hos Løgballe Camping har du stor fleksibilitet og mange muligheder for overnatning. Du kan overnatte i egen campingvogn og telt på pladsen. Og udenfor bommen kan du overnatte i autocamper med valgfrit ankomst- og afrejsetidspunkt, døgnet rundt.

Hvis du ikke har egen vogn, så kan pladsens hyggelige hytter være en løsning for dig. Træhytterne findes i fire forskellige kategorier og udstyrsniveauer. De billigste kan du leje for kun 325,- for en nat i højsæson.

Campingpladsen er 4,5 hektar stor og har fire meget varierede områder:

  • Udsigtsmarken – her er der fred og ro og en smuk udsigt over dal, bakker og skov. 
  • Solgården – tæt på sportspladsen og med sol både dag og aften. 
  • Midten – i hjertet af det hele og favoritområde for børnefamilier
  • Træfpladserne på engen – her kan du mødes med hele familien/vennerne/klubben og holde træf og nærmest være i jeres helt egen verden.

Pladsen har gode faciliteter og flere servicebygninger med alle de fornødenheder, der skal til for at give dig en god oplevelse. Du finder fine køkkenfaciliteter, opvaskerum, vaskerum og gode baderum.

I kiosken kan du blandt andet købe morgenbrød, dagligvarer, lidt til den søde tand og grilludstyr.

 

Her kommer du ikke til at kede dig…

Der er nemlig mange muligheder for sjove aktiviteter på pladsen.

Tag en dukkert i den opvarmede swimmingpool, der har separat børnebassin. Poolen er åben fra juni til august.

Eller prøv et spil minigolf på den populære 15-hullers bane, der er idyllisk anlagt ned mod bækken og skoven.

Pladsen har også en hundelegeplads, boldbaner, petanque og dart, så ingen i familien kommer til at kede sig.

Løgballe Camping arrangerer løbende aktiviteter på pladsen, og der er mulighed for mange forskelligartede aktiviteter for både børn og voksne sommeren over, f.eks. snobrød, fodboldturnering, bagedyst, kreative værksteder, fortællinger, foredrag, vandreture i den smukke natur samt meget, meget andet.

 

Udforsk området

Løgballe ligger smukt mellem Vejle og Juelsminde i et område præget af landbrug og skov. Fra pladsen er der ikke langt til en særdeles smuk del af Vejle Fjord med masser af skove og skønne naturområder. Besøg Staksrode Skov, hvor du finder en af Danmarks smukkeste og mest dramatiske kyststrækninger med høje skrænter ned mod vandet. Eller gå en tur på de historiske og maleriske kurveje ved Hotel Vejlefjord.

Der er ikke langt til Vejle og den super hyggelige havneby Juelsminde med lækre spisesteder og skønne strande.

Og inden for kort køreafstand finder du Østjyllands store attraktioner og byer som Billund, Horsens og Aarhus, hvor store oplevelser venter.

 

Velegnet til træf og stævner

Med over 30 års erfaring i at betjene små og store grupper, er du i gode hænder hos Løgballe Camping. Hvad enten der er tale om en større familiefest eller en lille foreningsweekend, udarbejder vi gerne grydeklare programforslag til hele weekenden.

Løgballe Camping er landets eneste arrangør af Højskole Camping. I ugerne 28, 34 og 36 kan du opleve en kombination af campingens frihed, og højskolens dybde i et fantastisk socialt samvær.
Der bydes på en blanding af foredrag og sang, aftenfortællinger, vandreture og udflugter.

 

Book dit ophold

Hvis du vil opleve den fantastiske stemning ved en ferie hos Løgballe Camping, så kan du booke dit ophold via dette link.  

#kystlandet: