Gå til indhold
©  Foto:

Minigolfbanen ved Løgballe Camping

Nyd lidt kvalitetstid med familien og tag en dyst på Løgballe Campings minigolfbane. Placeret i den smukke natur mellem Juelsminde og Vejle er det perfekt til en udflugt.

Familiehygge når det er bedst

Hos Løgballe Camping kan du få timer til at gå med underholdning på den nyere og velholdte minigolfbane. Banen ligger idyllisk placeret i et roligt hjørne af campingpladsen. Minigolfbanen har 15 huller med sjove udfordringer for både børn og voksne.

Banen ligger klos op ad skov og bæk, og du vil føle dig godt afskærmet fra campingpladsens øvrige liv og aktivitet. Buskads og rosenbede er desuden med til at skabe en hyggelig ramme for spillet.

Udstyr lejes ved pladsens information/kiosk, hvor du også har mulighed for at købe is, sodavand eller andre kolde forfriskninger.

 

Alle er velkomne

Du behøver ikke at overnatte på campingpladsen for at få lov til at spille minigolf. Du henvender dig bare i receptionen – så får selvfølgelig den samme gode service.

Men det kan da godt være, at du skulle overveje at blive lidt længere. Der er nemlig rigtig hyggeligt på Løgballe Camping. Og hvis du ikke har campingvogn, er der også råd for det. Du har nemlig mulighed for at leje en af de charmerende og veludstyrede træhytter til priser ned til 300 kroner per nat.

 

#kystlandet: