©  Foto:

Hygge Strand Camping

I uforstyrrede omgivelser ved en af Odderkystens fineste strande ligger denne charmerende campingplads. Her er hygge og afslapning i højsædet. Ved Hølken Strand har du de optimale rammer for at komme helt ned i gear på kystferien.

Hygge, hygge og mere hygge

Camping på denne skønne plads er mange ting. Men først og fremmest er det en følelse. Hovedingredienserne i oplevelsen er nærvær og afslapning i naturen. Luk øjnene og lyt til fuglefløjt og havets blide brusen. Åbn dem op igen og besku den lyse, blå himmel og de mange ferieglade ansigter omkring dig. Mærk, hvordan freden sænker sig. Her er der plads til en stille og rolig ferie med ro i sindet. Kom ned i tempo med naturskønne oplevelser sammen med hele familien.

 

Alle de faciliteter, du efterspørger

Hygge Strand Camping er en lille intim plads, men har alle de faciliteter der skal til for, at du er sikret en god ferie.  Her er der gode bade- og toiletforhold, køkken og et familiebaderum.

Børnene kan boltre sig på en stor, ny legeplads, I kan også tage en dyst på petanquebanen eller den store boldbane.

Men den største attraktion er naturligvis den fine badestrand, der ligger helt ned til campingpladsen. Hølken Strand har en fin badebro, bådeslæb og glimrende forhold til badning og leg. Stranden har hvidt badeflag, som er din garanti for rent badevand og gode forhold på stranden. 

 

Overnatning for enhver smag

Du kan naturligvis overnatte i campingvogn, autocamper eller telt på pladsen. Hvis du ikke råder over egen vogn, kan du desuden vælge at overnatte i en af pladsens charmerende træhytter eller pladsens ferielejligheder, HAVSuites.  

 

Book dit ophold

Skal ferien afholdes ved Hygge Strand Camping og Hølken Strand? Du kan booke dit ophold på denne side.

 

Skønne Odderkysten

Hølken ligger midt på Odderkysten, hvor du finder nogle af den jyske østkysts bedste badestrande. Herfra er der ikke langt til sommer-mekkaet Saksild, den hyggelige havneby Norsminde med skønne spisesteder og færgebyen Hou, hvorfra du kan tage færgen på dagstur til Tunø og Samsø. En populær vandrerute forbinder Hou med Hølken Strand og generelt er det muligt at gå på stranden ved hele Odderkysten. Hygge Strand Camping ligger i gå- og cykelafstand af Hous havn og indkøbsmuligheder ad den smukke kyststi

 

I hjertet af Østjylland

Hølken ligger i kort køreafstand fra store oplevelsesbyer som Aarhus og Horsens. Og handelsbyen Odder ligger ganske tæt på med gode indkøbsmuligheder. Østjyllands store familievenlige attraktioner som Legoland og Givskud Zoo kan også nås på en køretur så kort, at børnene ikke når at kede sig på turen.

Hølken er demed et perfekt udgangspunkt for udflugter i regionen. Meeen det er slet ikke sikkert, at du har lyst til at forlade pladsen, når først du har set de dejlige omgivelser.