©  Foto:

Vandhalla

Regner det ude? Tag hele familien med til Vandhalla i Hou til sjov, leg, motion og afslapning i svømmebassinet. Svømmehallen er handicapvenligt indrettet og byder på gode faciliteter for alle – fra familien på kystferie til motionssvømmeren.

Velkommen til Danmarks mest tilgængelige svømmecenter!

Færge- og havnebyen Hou tiltrækker folk fra nær og fjern når vejret er godt. Men selv på en regnvejrsdag kan vandet i byen være tillokkende. I Vandhalla venter oplevelser for alle svømmeglade vandhunde.

Centret er indrettet med henblik på at give gangbesværede og kørestolsbrugere mulighed for at komme i svømmehal. Vandhalla har således den eneste vandrutsjebane i Danmark, som er tilgængelig for mennesker med handicap. Der er desuden kørestolsvenlig adgang til bassiner via en rampe i siden af bassinet, samt en række hjælpemidler, som kan benyttes af gangbesværede.

 

En svømmehal for alle

Vandhalla byder på gode rammer for både børnefamilier og motionssvømmere, og rummer følgende faciliteter:

  • 25 meters bassin med fire svømmebaner, og en vanddybde på 1,8 meter i den dybe ende.
  • 90 meter lang vandrutsjebane. Tag enten trappen eller elevatoren til toppen, hvor der venter en vild udsigt. Faktisk kan du se helt til Endelave. Der er mulighed for at bruge lift ved både top og bund.
  • Varmtvandsbassin med 34 grader varmt vand og hæve/sænkebund.
  • Sauna og dampbad med adgang fra varmtvandsbassinet.

 

Bliv lidt længere – tag en overnatning

Ved Vandhalla ligger Hou Søsportcenter, som byder på handicapvenligt indrettede feriehuse. Husene ligger ned til kysten, hvor Kyststien har handicapvenlig belægning, som gør det muligt at komme omkring. Dette er din mulighed for at kombinere besøget i Vandhalla med en dejlig ferie ved kysten.