©  Foto:

KØST Deli & Gastropub

Denne gastropub og havnecafé finder du på havnekajen i Hou, i første parket til lystbådenes master. Hos KØST kan du nyde lækre, veltilberedte caféretter med fokus på fisk i hyggelige, maritime rammer. 

En moderne fortolkning af den traditionelle havnecafé

KØST er navnet på dette nye gastronomiske samlingssted for lokale og gæster på havnen i færgebyen Hou. Indehaverne kalder det en gastropub – et sted, hvor der serveres enkle retter med passion for kvalitet og velsmagende drikkevarer.

Som navnet ’KØST’ indikerer, spiller placeringen ved Kattegat en stor rolle i konceptet, og fisk og skaldyr har en helt central rolle i menukortets retter, der inkluderer retter som fish & chips, fiskefrikadeller, pandestegt fladfisk, sildemadder og KØST’s egen version af stjerneskuddet. Der værnes om de stolte danske traditioner for havnecaféer, og den oplevelse kan du få uanset om du sidder udendørs ved havnekajen eller inde i den stemningsfulde restaurant / pub.

Køkkenet benytter friske, lokale og sæsonbetonede råvarer, og det danskinspirerede fokus krydres med et mangfoldigt twist fra verdenskøkkenet.

Er én i selskabet ikke til fisk? Intet problem! Menukortet rummer også retter med kød og kødfrie alternativer.

 

Frokost, aften eller takeaway?

KØST holder åbent til både frokost og aften. Til aften udvides menukortet, og vi kan blandt andet anbefale ’KØSTen Rundt’, som består af 8 delevenlige mindre retter.

På KØST’s hjemmeside kan I se menukort, bestille bord og se de aktuelle åbningstider.

KØST tilbyder også takeaway, og på deres hjemmeside er det muligt at bestille nogle af de mest populære caféretter til afhentning.  

Følg dette link for at bestille takeaway.

 

Deli med alt godt fra havet

Til september åbner KØST’s nye deli, som ligger i forlængelse af gastropubben. I butikken kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter såsom frisk fisk fra auktion, hjemmelavede færdigretter med fisk, lækre håndplukkede delikatesser, kvalitetsvine som passer perfekt til fisk samt gode takeaway-retter.

 

Hold øje med KØST på Facebook

På KØST’s Facebook-side kan du holde dig opdateret om aktuelle tilbud og fristelser hos færgebyens nye samlingspunkt.