©  Foto:

KØST Deli & Gastropub

Til sommer slår KØST dørene op til et nyt gastronomisk og maritimt centrum for havnebyen Hou, som byder på lækre madoplevelser, frisk fisk, kvalitets-delikatesse-produkter og skøn stemning i gastropubben.

OBS: KØST's gastropub åbner efter planen 23/6, mens delien åbner slut august. I foråret 2024 kan du besøge KØST’s food truck på havnen.

Besøg KØST’s madbil i foråret

Fra påske og frem til slut maj kan du stille sulten ved KØST’s madbil, som holder på havnekajen i Hou ved det gamle skibsværft. Med udsigt til lystbåde og skibsmaster kan du tage plads i solen og nyde et lille udvalg af lækre fiskeretter. Prøv de populære fiskefrikadeller med rugbrød, en gang fish n’ chips eller sæsonens salat med røget laks. Til maden kan du vælge mellem et godt udvalg af spændende drikkevarer.  

Foruden de færdige retter, kan du også altid finde et udvalg af friskrøgede fiskevarer, som er lige til at tage med hjem til frokostbordet. For eksempel røget laks, eller hjemmelavet rejesalat eller skaldyrssalat.

Åbningstider i madbilen i ugerne 13-23

Torsdag 16.00 – 19.30
Fredag 16.00 – 19.30
Lørdag 11.00 – 19.30
Søndag 11.00 -18.00

De populære retter fra madbilen kan fremadrettet købes i deli’en som takeaway.

 

Gastropub ved vandkanten

Er der noget bedre end at sidde ved havnekajen på en solskinsdag og nyde frisk fisk og en kold øl?

KØST Deli & Gastropub er et nyt samlingspunkt på den nyrenoverede havn i Hou. Huset har flere funktioner og rummer både en moderne gastropub samt en butik med salg af frisk fisk og skønne delikatesser.

Indehaverne Birgitte og Casper er kendte i Hou, hvor de tidligere har drevet café samt KØST’s food truck. Med den nye gastropub har det været deres ambition at skabe et naturligt samlingssted for både lokale og gæster. Her serveres enkle kvalitetsretter med fokus på fisk og skaldyr, friske grøntsager fra Samsø og lokale kvalitetsprodukter.

Tag plads i solen på den skønne terrasse på kajen eller kig forbi og køb noget lækkert med på vejen.

Åbningstider for gastropubben fra 23/6 2024:

Tirsdag – lørdag kl. 11.00–Sent (køkkenet lukker kl. 20.00)
Søndag fra 11–17  

 

Deli med alt godt fra havet

I forbindelse med gastropubben ligger også en butik som byder på et interessant og bredt udvalg af kvalitetsprodukter. Her kan du købe frisk fisk fra auktion, hjemmelavede færdigretter med fisk, lækre håndplukkede delikatesser, kvalitetsvine som passer perfekt til fisk samt gode takeaway-retter.

Butikken åbner slut august 2024.

 

Hold øje med KØST på Facebook

KØST’s Facebook-side kan du holde dig opdateret om aktuelle tilbud og fristelser – og ikke mindst følge med i åbningen af færgebyens nye samlingspunkt til sommer.