Grøn oplevelse
©  Foto:

GIVSKUD ZOO ZOOTOPIA

En vildt god dag for hele familien venter i GIVSKUD ZOO. Ganske tæt på Kystlandet finder du en af Jyllands helt store attraktioner, hvor zoologisk have, safaripark og en dinosaurpark danner rammerne om en underholdende, lærerig og børnevenlig oplevelse.

Kom fascinerende tæt på dyrene

GIVSKUD ZOO er en alsidig og imponerende attraktion, der altid er et sikkert hit hos hele familien. Her er der god plads til både dyr og besøgende – og I kan roligt afsætte en hel dag til besøget. Der er nemlig ganske meget, der skal opleves inden turen går hjem igen.
I den store safaripark kører I i egen bil eller safaribus rundt mellem de vilde dyr, som går frit rundt. Det er en helt særlig oplevelse at se dyrene så tæt på. Desuden kan I også selv gå rundt mellem dyrene i zoo. Undervejs oplever I bl.a. løver, giraffer, bisoner, berberaber og mange andre. Som det eneste sted i Danmark kan I bl.a. også opleve gorillaer, brillebjørne og kæmpeoddere.
Som noget nyt kan I nu også se aktive humboldtpingviner kaste sig i bølgerne, svømme under vand og vralte rundt på land i Europas største pingvinanlæg.

 

Udforsk dinosaurernes verden

I Danmarks største dinosaurpark kan I beundre mere end 50 af fortidens giganter i naturlig størrelse. Hils blandt andet på den 40 meter lange ”langhals” og den skrækindjagende og livagtige T-Rex. Se de livagtige fuldvoksne dinosaurer og deres søde nyudklækkede unger og lær mere om de fascinerende forhistoriske skabninger.

 

Meget mere end dyrepark

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er en totaloplevelse, der foruden de mange dyr også byder på spændende spisesteder, flere legepladser og aktiviteter til børnene, et helt nyt Babyservice Center og sågar mulighed for overnatning.
Parken har desuden flere spændende særudstillinger, bl.a. ”Verdensmålsparken” og ”Dødens Hytte”, som også er en naturlig og lærerig del af oplevelsen i GIVSKUD ZOO.

 

Tæt på den jyske østkyst

Beliggende kun 40 min. fra Horsens, 45 min. fra Juelsminde og 1 time fra Odder er GIVSKUD ZOO afgjort et besøg værd på familieferien i Kystlandet.

 

Køb din billet

På GIVSKUD ZOO’s hjemmeside kan du købe billetter og årskort til parken. En billet giver adgang til både zoo, safaripark og dinosaurpark. Ved køb af billet og årskort støtter du desuden GIVSKUD ZOO NATURFOND med 10 kr. Dit bidrag medvirker til at støtte naturbevarelsesprojekter rundt om i verden.

Se aktuelle åbningstider på hjemmesiden og hold øje med aktiviteter, koncerter og events i parken.