©  Foto:

Tunø Teltplads

Overnat i skøn træhytte eller i eget medbragt telt på den bilfri ø Tunø. Med beliggenhed lige ved øens havn og en pragtfuld badestrand, er du tæt på Tunøs oplevelser i hyggelige omgivelser.

Billig overnatning på ferieøen i Kattegat

Beliggenheden fejler absolut ikke noget på Tunø Teltplads. Her kan du slå teltet op helt ned til strandsandet med havudsigt og Kattegats blide rislen som bagtapet. Eller du kan alternativt vælge at booke en af de fine campinghytter, hvor du kan lukke døren og i en rigtig seng. Uanset hvad, har du adgang til pladsens faciliteter og kun få skridt til havnens liv og den rolige natur.

 

Sommerhusstemning i miniformat

Hvis du vil have tag over hovedet og en behagelig seng at sove i, men ikke har andre krav til faciliteter, kan teltpladsens hytter være en løsning for dig. Her er der to køjesenge – i alt fire sovepladser samt et spisebord. Udenfor er der en lille terrasse, men ellers ikke yderligere faciliteter. Du skal selv medbringe dyne, pude, håndklæde, viskestykke, kogegrej, bestik og klude.

Du har dog adgang til fælles toiletbygning, køkken og baderum.

Det er også muligt at booke en handicapvenlig hytte med fire enkeltsenge.

På denne side kan du booke en af de hyggelige træhytter på Tunø.

 

Sov i telt ved vandet

Overnatning i telt ved Tunø Teltplads er ret nemt. Du skal ikke booke på forhånd. Du møder bare op og slår teltet op, hvor der er plads. Kontrolløren kommer forbi én gang dagligt og indkræver betaling. Når du overnatter i telt, har du adgang til de samme faciliteter som de, der har booket hytte. Det er altså muligt at få sig et brusebad og lave mad i køkkenet.

 

Priser

Teltplads:

Voksne: 63 kr. pr. nat (gælder også ved tomme telte)

Børn: 26 kr. pr. nat

 

Hytter:

Hytte pr. nat i skolernes ferie: 469 kr.

Hytte pr. nat udenfor skolernes ferie: 366 kr.

Rengøring efter leje: 157 kr.

 

Oplevelser i nærheden

Lige i nærheden af teltpladsen ligger Tunø Havn, hvor øens færgegæster og sejlere med egen båd holder til. Her finder du et spisested, grøntsagsboder, en fin legeplads og hyggelige arealer, hvor der kan grilles.

Vandreruten rundt om Tunø går gennem teltpladsen. Den 8 kilometer lange tur er særdeles smuk med mange flotte udsigtspunkter og flere steder høje skrænter. Har du børn med, kan I gå skattejagten rundt om øen og få en medalje som bevis.

På Tunø kan du gå rundt på vejene uden at frygte for trafikken. Læs mere om oplevelser på den bilfri ø Tunø her.