©  Foto:

Habengut Marked på FÆNGSLET

Gå på eventyr i de mange loppe-skatte på dette jævnligt tilbagevendende kæmpe-loppemarked, hvor der er rig mulighed for at gøre nogle gode loppefund og få en rigtig hyggelig dag i selskab med de bedste skattejægere.

Genbrugsguld

Man smider ikke guld på gaden, man sælger det på en stand til Habengut Marked. Kom med når 4 indendørs haller og Fængselsgården fyldes op med 150 loppeboder. Her kan du finde alverdens genbrugsting lige fra møbler, nips, keramik, tøj og smykker – både fra nyere tid, men også en masse retro og vintage genstande. Kort sagt – her finder du alt mellem himmel og jord.

 

Foodtrucks og gratis parkering

Når shoppetrangen falder, og sulten melder sig, så fortvivl ej. På loppemarkedet serveres der nemlig lækker mad og forfriskende drikkevarer fra de mange food trucks.

Og når turen går hjemad (eller når du har købt mere end du kan bære), så skal du heldigvis ikke særlig langt. For du kan parkere bilen gratis ved FÆNGSLET.

For at gå loppe-amok til Habengut Marked skal du blot lægge 25 kroner i døren, og børn under 12 år har gratis entré.

 

Habengut marked i 2024

I 2024 kan du traditionen tro opleve Habengut Marked på FÆNGSLET to gange. 13-14 april og 14-15 september. Så sæt kryds i kalenderen og kom med til nogle hyggelige timers jagt på skønne fund og god mad i unikke rammer. 

 

Når du alligevel er på FÆNGSLET

Udover det prisvindende fængselsmuseum bag murene, som helt sikkert er et besøg værd, så finder du også andre sjove aktiviteter ved det gamle Horsens Statsfængsel f.eks. fodboldgolf, escape rooms og legepladsen ”Den Store Flugt”, som er en miniatureudgave af selve FÆNGSLET.

Der er også mulighed for at overnatte i en gammel fængselscelle hos SleepIn, eller spise et lækkert måltid hos Brasseriet FÆNGSLET. Afslut dit Fængslesbesøg med en tur rundt om den smukke bygning på tusindmeterstien, der, som navnet antyder, er præcis 1000 meter lang.

 

Er du slet ikke færdig med at shoppe?

I Horsens er der masser af shopping muligheder, og ikke mindst i Danmarks største genbrugsforretning, Blå Kors Genbrugscenter. I butikken kan du købe alt, hvad hjertet begærer, og kom endelig forbi med jævne mellemrum, for der er stor udskiftning i sortimentet.