©  Foto:

SleepIn FÆNGSLET

På det gamle Horsens Statsfængsel kan du prøve at overnatte bag tremmer. Den gamle sygeafdeling er blevet omdannet til et unikt vandrerhjem med værelser i de gamle celler. Her kan du overnatte lige ved Fængselsmuseet og FÆNGSLETs mange events.

Unik og autentisk overnatning

Horsens’ store kulturinstitution, FÆNGSLET, rummer en dramatisk historie fra tiden frem til 2006, hvor Horsens Statsfængsel stadig var aktivt. I den historiske bygning er der mange spor efter fortiden, som stadig er synlige den dag i dag.

Ikke mindst i den gamle sygeafdeling, som i dag fungerer som overnatningssted. Sygeafdelingen er blevet grundigt restaureret for at opfylde kravene til at bygningen kan huse frivilligt overnattende gæster. Men autenticiteten er ikke til at tage fejl af. Et eksempel herpå er, at den gamle radio i cellerne stadig virker og at indgraveringer og citater ligeledes stadig er at finde rundt omkring.

Uanset om du er museumsgæst, konferencegæst bag murene eller en skoleklasse på tur, så får du med en overnatning her en sammenhængende autentisk oplevelse. SleepIn FÆNGSLET er nemlig et unikt overnatningssted, som giver stof til eftertanke.

En overnatning i SleepIn i Horsens' gamle fængsel kryber derfor med garanti ind under huden på dig.

 

De gamle celler

SleepIn FÆNGSLET har 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads fra 1-4 pers. i hver celle. I ægte fængselsstil sover du naturligvis i gamle køjesenge. Du skal ikke forvente overdådig luksus, men en oplevelse som du sent vil glemme. Komforten fejler dog absolut ingenting.

Der er kørestolsadgang til SleepIn FÆNGSLET og 2x2 pers. kørestolsvenlige værelser samt handicaptoilet/badfaciliteter.

 

Serveres der vand og brød?

Hvis du venter på en bakke med vand og brød, så kommer du til at vente forgæves. Til gengæld har du mulighed for at lave mad i vandrerhjemmets hyggelige køkken, hvor du finder gryder, pander, kogeplader, mikroovn og service.

Ønsker du morgenmad som en del af dit ophold, så kan det bestilles i forbindelse med booking. Du kan enten få udleveret morgenmadspose eller nyde brunch hos FÆNGSLET’s cafe, Brasseriet FÆNGSLET.

 

Booking

Du kan booke dit ophold og se de aktuelle priser på FÆNGSLETs hjemmeside.

Du kan også kontakte SleepIn med spørgsmål eller forespørgsel på booking til: sleepin@faengslet.dk.

 

Om FÆNGSLET

FÆNGSLET er i dag et kulturelt samlingspunkt for Horsens. Bygningen rummer Europas største fængselsmuseum, café, overnatning og fremragende møde- og konferencefaciliteter. I løbet af året arrangeres store begivenheder som koncerter med nogle af verdens største bands, den store Horsens Middelalderfestival og meget mere. Fængslet ligger tæt på byens centrum, men er samtidig let at komme til fra motorvejen.