Gå til indhold
©  Foto:

Spisehuset 8F

Spisehuset 8F er et uhøjtideligt og hyggeligt spisested med fokus på fødevarer af høj kvalitet, god service og lækre frokostretter. Med sin unikke placering på FÆNGSLET i Horsens er det oplagt at besøge cafeen i forbindelse med et besøg på fængselsmuseet eller når du vil nyde en frokost i charmerende rammer.

Store madoplevelser i historiske rammer

I unikke rammer på det gamle statsfængsel i Horsens ligger denne stemningsfulde café. Spisehuset 8F er et mangfoldigt og uformelt spisested, hvor der er plads til alle. Og du skal ikke betale entré for at komme ind. Du er altid velkommen i caféen.

 

Velkendte retter i moderne klæder

Hos Spisehuset 8F er fokus på de gode råvarer. Særligt udvalgte lokale og økologiske råvarer udgør kernen i menukortets retter, der består af klassiske caféretter. På menuen er et udvalg af dansk smørrebrød, sandwich, salat og Spisehusets tapasplanke. Du kan også sætte tænderne i dagens varme ret Uanset, hvad er du sikret solidt håndværk og veltilberedt mad.

Spisehuset er et godt valg til frokosten, men du er naturligvis også velkommen til at kigge ind til en kop kaffe, et stykke hjemmebagt kage eller en hjemmelavet bolle. Der er også et godt udvalg af drikkevarer og specialøl brygget på FÆNGSLET.

Du kan se hele caféens menukort her.

 

Weekendbrunch

Lørdag og søndag kan du bestille den omfattende brunch med røget laks, skinke, spegede pølser, økologiske æg, pesto, marmelade, yoghurt, frisk frugt, fuldkornsbolle, rugbrød og kage.

 

Åbningstider

Spisehuset 8F’s åbningstider følger Fængselsmuseets. Du kan se de aktuelle åbningstider på hjemmesiden.

 

Folkene bag Fru Møllers Restaurant

Spisehuset 8F drives af indehaverne af den populære Fru Møllers Restaurant nær Odder. Du kan læse meget mere om restauranten og Fru Møllers Mølleri.

 

En del af FÆNGSLET

FÆNGSLET i Horsens er byens største attraktion og byder på events i verdensklasse, Nordeuropas største fængselsmuseum, muligheden for at sove bag tremmer og en stor konferenceafdeling. Læs mere om FÆNGSLETs aktiviteter.

#kystlandet: