Jul på FÆNGSLET

AFLYST: Jul på FÆNGSLET er en af årets første og største julemarkeder, som hvert år bliver holdt i november på FÆNGSLET i Horsens. Her kan du opleve alt, hvad et godt julemarked skal indeholde – i store mængder.

Tyvstart på julestemningen

Mærk julefreden sænke sig til Fængslets kæmpestore julemarked og brug et par hyggelige timer i de unikke julepyntede omgivelser.

Gå på udkig i de mere end 200 boder, gå en tur langs den hyggelige juleallé, besøg julemanden, se den berømte gåseparade, spis dig mæt i æbleskiver eller lyt til koret, som spiller julen ind.

Og i Magasinet er der stillet op med de bedste gaveidéer inden for design, kunsthåndværk, retro/vintage og brugskunst.

Gå også på opdagelse i det eventyrlige vinterlandskab og nissebyen Snekøbing, prøv en tur i Polarekspressen, tag årets julefoto ved selfie-julevæggen eller oplev Horsens Garden.

Du kan også slå dig løs i den store delikatesseafdeling.

 

Her kan du føle dig tryg

Der tages naturligvis alle de forholdsregler, der skal til for at du som gæst får en sikker og god oplevelse til julemarkedet. I 2020 gælder din billet til et bestemt tidsinterval og skal købes på forhånd online. Det sikrer, at der ikke lukkes for mange ind på én gang, så det er let for dig at holde afstand. FÆNGSLET råder over et meget stort areal til markedet og du kan derfor trygt tage hele familien med.