©  Foto:

Krimimessen

Bag murene på FÆNGSLET i Horsens afholdes Nordeuropas største festival for krimi og spænding hvert forår. Her har du mulighed for at møde nogle af de største nordiske og internationale forfattere til foredrag, interviews og bogsigneringer.

To dage fyldt med spænding

Det gamle Horsens Statsfængsel leverer en autentisk ramme, når dørene slås op til Danmarks store krimifestival. Fængslets mange faciliteter bliver taget i brug, når der over to dage er omkring 150 events på programmet. Krimimessen er stedet, hvor du kan dykke ned i kriminalromanens verden. Lyt til de største danske og anerkendte internationale krimiforfattere, når de tager en snak om deres udgivelser – ofte med mulighed for at stille spørgsmål. Hør foredrag omkring forskellige genrer indenfor krimiverdenen og vær med når retsmedicinere fortæller om mord og efterforskning i den virkelige verden.

Til Krimimessen er der flere scener, et messeområde med bogsalg og en del forskellige mad- og kaffevogne. Der er god mulighed for at tage en pause undervejs i et spændende og pakket program. Og så har du ikke mindst mulighed for at møde omkring 7000 interessefæller med en passion for krimi og spænding.

 

Køb din billet

Krimimessen afholdes den 16. og 17. marts i 2024. Du kan vælge at købe billet til enten lørdag eller søndag eller købe en weekendbillet med rabat.

På denne side kan du booke din billet til Krimimessen.

 

Om Krimimessen

Krimimessen arrangeres af Horsens Kommunes biblioteker. Det startede i det små, men er stille og roligt vokset sig større i takt med, at interessen for nordisk krimi er steget. I dag er det en festival i international topklasse med omkring 150 oplægsholdere – primært fra de nordiske lande, men altid med hovednavne fra udlandet. Gennem årene har der været gæster fra blandt andet USA, Sydafrika, New Zealand, Kina og Cuba.

 

Om Fængslet

Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 og har været et vartegn for byen på godt og ondt. I gamle dage nok mest ondt, men i dag er Fængslet udviklet som en stor kulturinstitution med store events, Europas største fængselsmuseum, overnatning bag tremmer, café. I fængselsparken kan du komme i escape room, spille fodboldgolf eller gå en tur på Tusindmeterstien.

Du kan overnatte på vandrerhjemmet i Fængslets gamle sygeafdeling, men der er begrænset kapacitet. Du kan finde flere overnatningssteder i Horsens på denne side.

Og hvis du har brug for mere inspiration til oplevelser under dit besøg i Horsens, kan du finde det her.