Gå til indhold
©  Foto:

Food Map, lokale råvarer og gårdbutikker i Kystlandet

Smag på den lokale gastronomi og få indblik i, hvordan vores gode råvarer og delikatesser bliver til - i ægte jord-til-bord-stil. Med Kystlandets Food Map er du godt på vej.

Din guide til det lokale spisekammer

Fra jord til bord - smagsoplevelserne står i kø. Lad vores food map guide din tur. Du finder ud til områdets lokale råvarer og får ofte mulighed for at kigge ind bag forhænget og lære en masse om produktion, håndværk og dedikation. Det kan være den perfekte måde at kombinere fx cykelferie med udsøgte smagsoplevelser.

 

Økologi, miljø og historier

Pluk selv dine økologiske jordbær og tap derefter den friske sødmælk i mælkeriet i nabo-byen. Eller tag en tur på vingård, besøg et mølleri eller følg produktionen af øl og røgsalt. Flere af stederne har økologi og miljøvenlige metoder i fokus, og produkterne er håndlavede og hjemmelavede.

 

Kystlandets Food Map - find vej til lokale råvarer og gårdbutikker 

Vi har samlet alle adresserne i dette Google-map, så du kan tage afsted med det samme! Læs om stederne herunder og begynd at planlægge turen. Og husk selvfølgelig at holde masser af spisepauser.

Find også vores trykte kort med al den info du har brug for: Ude hos producenterne eller på Kystlandets brochurereoler. Du kan også downloade det selv lige her.

Rigtig god tur! 

 

Vær opmærksom på sæsonbetingede og varierende åbningstider.

#kystlandet: