skip_to_main_content
©  Foto:

Hjarnø Kartofler

Friske, nyopgravede kartofler fra Hjarnø er noget ganske særligt. Når du besøger den lille ø i Horsens Fjord, bør du unde dig selv at købe en pose med hjem til aftensmaden. Hjarnø Kartofler tilbyder et lokalt og autentisk produkt af høj kvalitet.

Spiseligt guld i den frodige muld

Der er ikke meget bedre end friske, nye kartofler om sommeren. På Hjarnø er der gode vilkår for kartoffelproduktion og den milde jord, der varmes af havet sikrer, at kartoflerne kan lægges tidligere i jorden end på fastlandet. Tæt ved havet på øens sydvendte kyster vokser de underjordiske knolde sig sunde og smagfulde i den frodige jord.

Friskopgravede – kogt med havsalt og en kvist løvstikke – har disse nye kartofler været en eftertragtet spise gennem generationer. Når du køber Hjarnø Kartofler, er du sikret et godt kvalitetsprodukt, dyrket med traditioner og godt håndværk.

 

Kan også købes på fastlandet

De heldige kartofler fra brdr. Jensen køres alle ugens dage i sæsonen – også søndag – til fastlandet til lokale købmænd og brugsforeninger samt til flere handelssteder både på Juelsminde-halvøen og i Horsens.

Hvis du vil have oplyst den nærmeste forhandler, er du velkommen til at kontakte Jens Jørren på 75 68 32 10 eller 27 73 00 03.

 

Besøg Hjarnø

Lille Hjarnø ligger i indsejlingen til Horsens Fjord, kun fem minutters færgesejlads fra havnebyen Snaptun. Hjarnø byder på smuk natur og en unik østemning, selv om øen ligger ganske tæt på fastlandet. Kartoffelsæsonen starter typisk i maj og løber nogle måneder frem, og i denne periode myldrer det med liv på Hjarnø, hvor turister oplever den særlige, fredelige atmosfære, der kendetegner øen.

Og når du alligevel besøger øen, hvorfor så ikke krydre dit besøg på øen med at tage en velsmagende lokal souvenir med hjem?