©  Foto:

Hjarnøfærgen

Besøg hyggelige Hjarnø med den lille bilfærge M/F Hjarnø, som sejler mellem Snaptun og øen. Overfarten tager blot fem minutter, og færgen sejler mange gange dagligt.

Hjarnøs livsnerve sejler i fast rutefart

Hjarnøfærgen sejler fra den lille færgeby Snaptun, der ligger på sydsiden af Horsens Fjord. Herfra kan du kigge over på Hjarnø - blot 500 meter væk ude i vandet.

Færgen har mere end 30 daglige afgange i hver retning, så du kan altid komme med. Du møder bare op på havnen – der kan ikke bookes på forhånd. Og skulle færgen blive fyldt, så er der ikke længe til den næste afgang.

Færgen er ikke stor, men har plads til 48 passagerer og 5-6 biler. Der medtages alle former for køretøjer.

Den hyggelige tur på Horsens Fjord tager kun 5 minutter.

Hvis I er en gruppe på mere end 10 personer, der skal med færgen, bedes I kontakte færgeselskabet på forhånd.

 

Mærk østemningen på Hjarnø

Hjarnø ligger ganske tæt på fastlandet, men byder ikke desto mindre på en autentisk og lettilgængelig østemning. Øen har flot natur, der indbyder til vandring langs kysten og gennem den charmerende by. På Hjarnø finder du spisesteder, gallerier, små gårdbutikker og overnatningssteder. Læs mere om Hjarnø her.

 

Tag videre til Alrø med den lille cykelfærge

Hvorfor ikke tage på øhop og besøge naboøen Alrø også? Cykelfærgen mellem Hjarnø og Alrø sejler fra påskeferien til efterårsferien fodgængere og cyklister rundt mellem de to øer. Turen er en del af den populære rute rundt om Horsens Fjord. Læs mere om cykelfærgen her.

OBS: Cykelfærgen bør bookes på forhånd. En billet til cykelfærgen giver også adgang til Hjarnøfærgen.