Gå til indhold
Unik overnitning hos Holmely

Unikke overnatninger i Kystlandet

Foto: Sarah Green

Gør overnatningen til en oplevelse i sig selv! Sov trygt bag lås og slå i et fængsel, vågn op som et nyt menneske på tuberkulosesanatoriet, tjek ind på boutiquehotellet, eller gå low key og rul soveposen ud på toppen af kystskrænten.

Liste
Kort

Fængselscelle

Er autenticitet alfa og omega for dig, så tag en tur bag tremmer i SleepIn Fængslet. Der er ganske vist luftet ud og sengen er ny, men tremmer og fanger er vi ikke sluppet af med... SleepIn Fængslet ligger i det gamle Horsens Statsfængsels sygeafdeling, og du kan f.-eks. stadig finde citater og indgraveringer i væggene fra tidligere indsatte og læse om deres forbrydelser, så du kigger dig en ekstra gang over skulderen, inden du slukker lyset.

Læs mere

Shelteret på skrænten

Havudsigt behøver ikke at koste en formue. Hvis du selv medbringer soveposen, kan du faktisk få den helt gratis Og udsigten fra Staksrode Skov Shelter på nordsiden af Vejle Fjord er hele turen værd. I klart vejr kan du se helt til Æbelø og Fyn. Der er bålplads med grill, så du kan tilberede et lækkert måltid eller riste skumfiduser, inden I går til køjs.

Læs mere

Palæ med loftudsigt

Glem alt om havudsigt  på Jørgensens Hotel får du loftudsigt. Boutiquehotellet er et smukt, gennemrenoveret palæ fra 1744, der ligger midt på Horsens' historiske gågade. Loftet er renoveret af specialister fra Italien, der bl.a. har arbejdet for Vatikanmuseet og Hotel Ritz i Paris. Ud over elegante rammer byder hotellet på vinbar og -butik og restaurant.

Læs mere
Unik overnitning hos Holmely
Foto: Sarah Green

Glamping i Bakkelandet

Skift væggene ud med teltdug og bruseren ud med søbad. Hos Holmely sover du midt i naturen, samtidig med at det er nemt og ikke mindst behageligt. Der står to luksustelte klar med redte senge, så du kan nyde outdoorlivet uden at vågne med ondt i ryggen. Du kan også vælge det nye trætop-shelter med udsigt eller tipien i de kolde måneder. Holmely ligger i Bakkelandet, hvor du bl.a. finder naturattraktionerne Den Genfundne Bro og Sukkertoppen med udsigt over Gudenåen.

Læs mere
Bødkergaarden B&B
Foto: Bødkergården B&B

Bødkergaarden B&B

Kunne du tænke dig at overnatte i et af de ældste og smukkeste huse i en af Danmarks ældste byer? Midt i Horsens centrum ligger denne bed & breakfast, der emmer af historie og idyl. Book et af de to h...

Læs mere
Hotel Vejlefjord
Foto: Hotel Vejlefjord

Tidligere Sanatorium

Hotel Vejlefjords historiske bygning husede Danmarks første tuberkulosesanatorium. Med sin luksuriøse kur- og spaafdeling og naturskønne omgivelser har stedet endnu i dag en helende effekt på både krop og sind  og parforhold. Du kan godt overnatte på hotellet, selv hvis du ikke er til spa. Gå i stedet en tur på de historiske kurveje og smut ned omkring Vejle Fjord og det charmerende fyrtårn.

Læs mere
Luftfoto af Borre Knob
Foto: Destination Kystlandet

Halvø i Horsens Fjord

Hvis du leder efter wauw, neeej eller åhh, så tag til den smalle halvø Borre Knob  et overset naturområde ved Horsens Fjord. Ud over 4,5 km strand og smuk natur, finder du her et konferencecenter, der i sommermånederne åbner dørene for private. Ud over den obligatoriske gåtur ud til spidsen af halvøen og tilbage igen, kan du låne paddleboards, tage et spil krolf i haven eller nyde fjordudsigten fra pejsestuen.

Læs mere

Spektakulært shelter med stjernekiggertårn

Tør du sove blandt fortidens gravhøje i dette helt unikke to-etagers shelter ved naturlejrpladsen Slaggård Banke? I det toppede, græsklædte landskab går dyrene frit og plejer naturen, mens du kan ligge lunt i shelteret, der kan lukkes helt til. Eller hvad med at drage på anden sal og nyde den imponerende stjernehimmel helt uden lysforurening? 

Læs mere
Overnatning i arkitektonisk B&B nær Odder og Fru Møllers Mølleri i Kystlandet
Foto: Bjerager B&B

Arkitektonisk perle

Vær klar til at have din instagram-story spækket med lækre shots af dette helt særlige Bed & Bath i Bjerager! Beliggende kun få minutters gang fra den yderst charmerende østjyske (oplevelses)gårdbutik, Fru Møllers Mølleri, er Bjergager B&B perfekt til venindeturen, parferien, et stille retreat - eller lige hvad du har brug for. Her er kælet for design og detaljer, uden at der gået på kompromis med hyggen. #letsgo!   

Gå på opdagelse i Kystlandet

1
Familie på skattejagten Odder rundt
Familieoplevelser
2
Familie går i åen ved Den Genfundne Bro
Oplevelser i Kystlandet
3
Familie står op toppen af sukkertoppen
På tur i Kystlandet
4
Vandretur på Kaninoen på Endelave med familie
Byer og øer

#kystlandet: