Unikke overnatninger i Kystlandet

Foto: Jørgensens Hotel

Gør overnatningen til en oplevelse i sig selv! Sov trygt bag lås og slå i et fængsel, vågn op som et nyt menneske på tuberkulosesanatoriet, tjek ind på boutiquehotellet, eller gå low key og rul soveposen ud på toppen af kystskrænten.

Liste
Kort

Fængselscelle

Er autenticitet alfa og omega for dig, så tag en tur bag tremmer i SleepIn Fængslet. Der er ganske vist luftet ud og sengen er ny, men tremmer og fanger er vi ikke sluppet af med... SleepIn Fængslet ligger i det gamle Horsens Statsfængsels sygeafdeling, og du kan f.-eks. stadig finde citater og indgraveringer i væggene fra tidligere indsatte og læse om deres forbrydelser, så du kigger dig en ekstra gang over skulderen, inden du slukker lyset.

Læs mere
Borre Knob
Foto: Aleksander Mogensen

Halvø i Horsens Fjord

Så snart I triller ind på parkeringsplads ved Borre Knob, vil I mærke roen brede sig. Hotellets idylliske beliggenhed ved Horsens Fjord indhyller jer i natur og en betagende udsigt, der følger jer, uanset hvor I går. Tag et øjeblik til at nyde solen på vores dejlige terrasse kun 20 meter fra vandkanten med et forfriskende glas vin i hånden. Ud over den obligatoriske gåtur ud til spidsen af halvøen og tilbage igen, kan du låne paddleboards, tage et spil krolf i haven eller nyde fjordudsigten fra pejsestuen.

Læs mere

Palæ med loftudsigt

Glem alt om havudsigt – på Jørgensens Hotel får du loftudsigt. Boutiquehotellet er et smukt, gennemrenoveret palæ fra 1744, der ligger midt på Horsens' historiske gågade. Loftet er renoveret af specialister fra Italien, der bl.a. har arbejdet for Vatikanmuseet og Hotel Ritz i Paris. Ud over elegante rammer byder hotellet på vinbar og -butik og restaurant.

Læs mere
Dronefoto af Glamping domen BØGEBJERG i skov ved Østbirk
Foto: BØGEBJERG

Glamping dome i skoven

Denne luksuriøse og gennemsigtige glamping dome i en skov i Bakkelandet er din mulighed for at overnatte i smuk natur, men uden at gå på kompromis med den komfort, som følger med indendørsfaciliteter af høj kvalitet. 

Læs mere
overnatning i unikke rammer nord for Horsens fjord
Foto: Destination Kystlandet

Bed & Breakfast i bedste boutique-stil

Gå i urtehaven, deltag i et naturterapeutisk event, nyd en langbordsmiddag i fællesskabets tegn, slap af i herregårdsparken eller træk dig tilbage i de meditative og stilfuldt indrettede værelser på dette spritnye B&B på Reballegaard nord for Horsens Fjord, der er drevet af to unge iværksættere, Tine og Magnus.

Læs mere
Sov med alpacaer på Myllerup Østergaard
Foto: Myllerup Østergård

Sov med alpacaer

Hos Myllerup Østergård kan du sove med alpacaer i den hyggelige skovhytte, der ligger inde i indhegningen. Længere inde i folden finder du et shelter, der beliggende på et højdedrag giver en storslået udsigt over det smukke område. 

Læs mere
Unik overnitning hos Holmely
Foto: Sarah Green

Glamping i Bakkelandet

Skift væggene ud med teltdug og bruseren ud med søbad. Hos Holmely sover du midt i naturen, samtidig med at det er nemt og ikke mindst behageligt. Der står to luksustelte klar med redte senge, så du kan nyde outdoorlivet uden at vågne med ondt i ryggen. Du kan også vælge det nye trætop-shelter med udsigt eller tipien i de kolde måneder. Holmely ligger i Bakkelandet, hvor du bl.a. finder naturattraktionerne Den Genfundne Bro og Sukkertoppen med udsigt over Gudenåen.

Læs mere
Hotel Vejlefjord
Foto: Hotel Vejlefjord

Tidligere Sanatorium

Hotel Vejlefjords historiske bygning husede Danmarks første tuberkulosesanatorium. Med sin luksuriøse kur- og spaafdeling og naturskønne omgivelser har stedet endnu i dag en helende effekt på både krop og sind – og parforhold. Du kan godt overnatte på hotellet, selv hvis du ikke er til spa. Gå i stedet en tur på de historiske kurveje og smut ned omkring Vejle Fjord og det charmerende fyrtårn.

Læs mere
Bødkergaarden B&B
Foto: Bødkergården B&B

Bødkergaarden B&B

Kunne du tænke dig at overnatte i et af de ældste og smukkeste huse i en af Danmarks ældste byer? Midt i Horsens centrum ligger denne bed & breakfast, der emmer af historie og idyl. Book et af de to h...

Læs mere
Overnatning i arkitektonisk B&B nær Odder og Fru Møllers Mølleri i Kystlandet
Foto: Bjerager B&B

Arkitektonisk perle

Vær klar til at have din instagram-story spækket med lækre shots af dette helt særlige Bed & Bath i Bjerager! Beliggende kun få minutters gang fra den yderst charmerende østjyske (oplevelses)gårdbutik, Fru Møllers Mølleri, er Bjergager B&B perfekt til venindeturen, parferien, et stille retreat - eller lige hvad du har brug for. Her er kælet for design og detaljer, uden at der gået på kompromis med hyggen. #letsgo!   

Spektakulært shelter med stjernekiggertårn

Tør du sove blandt fortidens gravhøje i dette helt unikke to-etagers shelter ved naturlejrpladsen Slaggård Banke? I det toppede, græsklædte landskab går dyrene frit og plejer naturen, mens du kan ligge lunt i shelteret, der kan lukkes helt til. Eller hvad med at drage på anden sal og nyde den imponerende stjernehimmel helt uden lysforurening? 

Læs mere

Shelteret på skrænten

Havudsigt behøver ikke at koste en formue. Hvis du selv medbringer soveposen, kan du faktisk få den helt gratis Og udsigten fra Staksrode Skov Shelter på nordsiden af Vejle Fjord er hele turen værd. I klart vejr kan du se helt til Æbelø og Fyn. Der er bålplads med grill, så du kan tilberede et lækkert måltid eller riste skumfiduser, inden I går til køjs.

Læs mere

Se også:

Familie hygger på terrassen i et feriehus i Kystlandet og pige leger med hund og ild i bålfad
Overnatning i Kystlandet
Gourmet hos Jimi's i Horsens
Madoplevelser og spisesteder
Vandretur på Kaninoen på Endelave med familie
Byer og øer
Den Genfundne Bro
Oplevelser i Kystlandet