©  Foto:

Reballegaard

Tine og Magnus bor på gården Reballegaard, som de er i fuld gang med at omdanne til et regenerativt samlingspunkt med mange brugsmuligheder. Reballegaard tilbyder overnatning i skønne, nyistandsatte værelser. 

Transformation af en ganske særlig gård

Hvis du kommer kørende på Reballevej mellem Hovedgård og Søvind, vil du lægge mærke til det flotte og majestætiske stuehus Reballegaard, som oprindelig blev bygget som herresæde for det nærliggende Tyrrestrup Gods. Her bor i dag Tine Svensson som tredje generation af ejere sammen med sin mand Magnus. Sammen har de renoveret og transformeret Reballegaard fra svinelandbrug og agerbrug til regenerativt samlingspunkt for både mennesker, mad og natur. Reballegaard er i fuld gang med at blive omdannet til et levende sted med mange funktionsmuligheder, som kan benyttes af flere forskellige målgrupper på forskellige tidspunkter.

 

Boutique bed & breakfast

1. maj 2024 åbnede Reballegaard op for bookinger i deres hyggelige og stemningsfulde boutique bed & breakfast med fire dejlige værelser. Værelserne er stilfuldt indrettet med rolige og bløde farver, bjælkeloft og høje paneler. De er placeret i hovedbygningen på 1. sal med særskilt indgang. Fra værelserne er der adgang til et stort fællesrum med fuldt køkken, spiseområde og opholdsplads. Derudover er der adgang til to flotte badeværelser, haveanlæg og terrasse. Du er velkommen til at høste til madlavningen i gårdens køkkenhave eller at forsyne dig med forfriskninger i Reballegaards bar. Der er gode parkeringsforhold for både biler og cykler.

Reballegaard tilbyder desuden udlejning af mødefaciliteter i hovedbygningen.

Du kan læse mere om overnatningsstedet og booke dit ophold på denne side.

 

Guidede ture og natur-retreats hos Reballegaard

Tine Svensson tilbyder rundvisninger, hvor du kan få indblik i hele gårdens transformationsproces, udviklingsplanerne samt høre mere om Reballegaards interessante historie.

Reballegaard afholder fra 2024 også natur-retreats med aktiviteter som yoga, bål, skovbadning og meditation. 

Der arrangeres løbende pop-up mad-events såsom pizzaaften eller madlavning på bålpladsen med gæstekok.

Ambitionerne er store hos Reballegaard, og på sigt vil de gerne kunne tilbyde dyrkningsfællesskaber, langbordsmiddage, teambuilding og muligheden for at kunne leje faciliteterne og give muligheder for et andre aktører kan afholde deres egne events og forløb på stedet.

På denne side kan du få overblik over kommende events hos Reballegaard. 

 

Følg med i livet på gården på Instagram

Reballegaard er aktive på Instagram, hvor du kan få indblik i dagligdagen for Tine og Magnus, og ikke mindst status på udviklingen af stedet.