Gå til indhold
©  Foto:

Bødkergaarden B&B

ÅBNER I NÆR FREMTID. Kunne du tænke dig at overnatte i et af de ældste og smukkeste huse i en af Danmarks ældste byer? Midt i Horsens centrum ligger denne bed & breakfast, der emmer af historie og idyl. Book et af de to huse med fine faciliteter og egen indgang.

Indehaverne er ved at lægge sidste hånd på den nye b&b, som åbner inden for få uger.

Nyd et ophold i historisk gård i midtbyen

I den gamle brostensbelagte gade Fugholm i Horsens ligger Bødkergården fra 1734, hvor der i mere end 200 år blev lavet tønder og fade af træ. I dag er bindingsværksgården privat bolig. I gårdhaven ligger to huse, som lejes ud. Gården er en fredelig og landlig oase midt i det ellers pulserende byliv – og som gæst har du en unik mulighed for at sove på en meget central placering, men samtidig føle, at du er langt fra hverdagens stress og jag.

 

Husene i gården

I gården ligger to huse, baghuset og sidehuset, som lejes ud til private. Begge huse er velrenoverede og udstyret med alt det som du har brug for under dit ophold. Begge huse har egen indgang, bad, tekøkken med køleskab og stue med sofa- og spiseafdeling. Der er adgang til det hyggelige gårdmiljø med havemøbler.

Sidehuset er 55 kvm og kan lejes på dagsbasis. Booker du sidehuset, er morgenmad inkluderet i prisen.

Baghuset er 85 kvm i tre etager. Det lejes som udgangspunkt ud for flere dage, og er perfekt til et weekendophold eller en miniferie. Booker du Baghuset, er der som udgangspunkt ikke morgenmad med. Hvis der er et særligt ønske om dette, kan det dog aftales med indehaveren.

 

Book dit ophold

Kontakt indehaver Anne Vibeke Ginnerup på +45 25 39 51 01 eller boedkergaarden17@gmail.com for at forhøre dig om muligheden for at booke overnatning i historiske rammer hos Bødkergården B&B.

 

Omgivelserne

Fra Bødkergården er der kun 150 meter til Torvet og Danmarks bredeste gågade, Søndergade i Horsens. Her er der mange spisesteder og gode shopping-muligheder. Gården er samtidig tæt på byens nye havnemiljø og museer som Industrimuseet, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum samt byens spillesteder. Herfra ligger alle byens attraktioner inden for gåafstand.