Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Eydes

I den charmerende historiske kælder under Jørgensens Hotel ligger Restaurant Eydes, hvor der har været drevet gæstgiveri i århundreder. Her i hjertet af Horsens kan du nyde lækre velkendte retter krydret med god service og uovertruffen stemning. 

Mærk historiens kulinariske vingesus

På strøget i Horsens, under det smukke historiske Lichtenbergske Palæ fra 1700-tallet, ligger den endnu ældre kælder. Den hvælvede stemningsfulde kælder har været et festligt samlingspunkt for horsensianere siden 1800-tallet. I dag danner lokalerne rammer om Restaurant Eydes, hvor du kan få lækre klassiske danske retter med et fransk touch. Det lyse teglgulv, det hvælvede loft, de mange søjler i lokalet og lyset fra de høje ruder giver en indbydende og hyggelig stemning for alle - uanset om du er lokal, turist eller forretningsmand/kvinde. 

 

Velkendte retter med et moderne touch

Menuen på Restaurant Eydes byder på klassiske danske retter tilberedt med lokale ingredienser. Til frokost kan du få et stort udvalg af smørrebrød samt et udvalg af varme retter. Prøv også den lækre Horsenskage. Den varierede aftenmenu rummer klassikere som tarteletter og tatar samt mange forretter, østers og kaviar. De velkendte retter tilberedes med et kulinarisk twist fra Frankrig af restaurantens dygtige kokke. 

 

Besøg også den hyggelige vinbar

Restaurant Eydes har en omfattende vinmenu og ligger da også i kælderen under den stemningsfulde vinbar med egen vinbutik. Vinbaren er et hyggeligt afslappende mødested med et godt udvalg af øl, vin og cocktails og kan også byde på en god kop kaffe. Vinbaren har en kompakt og alsidig barmenu med blandt andet charcuteri, pølser, oste og kaviar.  

#kystlandet: