Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant Eydes

I den charmerende historiske kælder under Jørgensens Hotel ligger Restaurant Eydes, hvor der har været drevet gæstgiveri i århundreder. Her i hjertet af Horsens kan du nyde lækre velkendte retter krydret med god service og uovertruffen stemning. 

Mærk historiens kulinariske vingesus

På strøget i Horsens, under det smukke historiske Lichtenbergske Palæ fra 1700-tallet, ligger den endnu ældre kælder. Den hvælvede stemningsfulde kælder har været et festligt samlingspunkt for horsensianere siden 1800-tallet. I dag, efter en større renovering, danner lokalerne ramme om Restaurant Eydes, hvor du kan få klassiske danske retter med et fransk touch. Det lyse teglgulv, det hvælvede loft og lyset fra de høje ruder giver en indbydende og hyggelig stemning på alle tider af døgnet og tiltrækker både turister og lokale stamgæster. 

 

Velkendte retter med et moderne touch

Menuen på den anmelderroste Restaurant Eydes byder på klassiske danske retter tilberedt med lokale ingredienser. Til frokost kan du få et stort udvalg af smørrebrød og varme retter. Det varierede aftenkort rummer altid en sæsonmenu med tre eller fire retter til en fast pris, a la carte klassikere og spændende smagsoplevelser samt et godt udvalg af forretter. 

 

Besøg også den hyggelige vinbar

Restaurant Eydes har en omfattende vinmenu og ligger da også i kælderen under den stemningsfulde vinbar med egen vinbutik. Vinbaren er et hyggeligt og afslappende mødested med et godt udvalg af øl, vin og cocktails og kan naturligvis også byde på en kop kaffe eller te. Vinbaren har desuden en alsidig barmenu med blandt andet charcuteri, pølse, ost og lette retter.