Gå til indhold
©  Foto:

Jørgensens Hotels vinbar og vinbutik

Jørgensens Hotels vinbar er et nyt samlingspunkt for horsensianere og gæster, som vil nyde en hyggelig stund i den historiske bygning. Du kan blandt andet få vin, cocktails eller snacks. I den flotte tilstødende vinbutik kan du finde den helt rigtige gave eller vin til middagsselskabet. 

En hyggelig vinbar i historiske omgivelser

Jørgensens Hotels vinbar finder man i palæets smukke stuer med udsigt over Søndergade, hvor byens borgere og hotellets gæster kan mødes til et glas vin, en øl, en kop kaffe eller en af de fantastiske cocktails.

Der er også mulighed for at slappe af i de store bløde sofaer eller at beundre kunsten på vægge og lofter.

Den alsidige bar-menu byder på f.eks charcuteri, oste, ristet pølse fra Bjerre, cowboytoast, kaviar, østers og den lækre Horsens-kage.

En bar skabt med hjertet, i hjertet af byen.

 

Tag vinen med hjem

I de tilstødende lokaler ligger hotellets vinbutik, det er stedet hvor du kan købe en flaske hverdagsvin eller en exceptionel god flaske til en særlig anledning.

Det er også stedet, hvor du kan få hjælp og vejledning til at finde den helt rigtige flaske. Du kan ofte få lov til at smage på vinen før køb, og du har fuld frihed til at gå rundt og snuse både til vinen og til atmosfæren i de smukke rammer blandt mere end 3500 flasker.

Vinbutikken afholder jævnligt vinsmagninger samt gin-, rom- og champagnesmagning.

En hyggelig butik midt i det smukke Lichtenbergske palæ.

 

#kystlandet: