©  Foto:

ØL2GO

Kig ind til en verden af spændende og anderledes specialøl i hjertet af Horsens. Du finder et stort udvalg af danske og udenlandske øl fra IPA til ale og helt almindelig pilsner.

Specialøl for enhver smag

100 meter fra gågaden i Horsens kan du besøge denne butik med byens største udvalg af specialøl. Her er det ikke de velkendte mærker fra supermarkederne, som er i fokus, men mindre kendte perler fra danske mikrobryggerier af høj kvalitet samt et udvalg af spændende øl fra Europa – særligt Tjekkiet, England, Spanien og Ungarn.

Der er altid et udvalg på omkring 250-300 øl på hylderne, og der gøres en ære i hele tiden at kunne præsentere nyheder. Butikken nyder godt af den store kreativitet hos nutidens mange bryggerier, og er gode til at finde frem til deres spændende nyheder, hvilket giver en stor variation af forskellige øltyper og smagsnuancer. Uanset om du er til lys hvede, pale ale, bock, WIT, IPA, Stout eller noget helt syvende, så kan du finde det her.

Indehaver Lars Henrik Jensen står klar til at vejlede dig og finde frem til en øl, der netop matcher din smag – eller giver dig en helt ny smagsoplevelse.

 

Gaver og smagekasser

Vil du gerne have en smagfuld gave eller souvenir med hjem fra ferien? Eller vil du gerne glæde en af dine nærmeste? Øl2Go har et udvalg af gavekurve og gaveæsker. Kurvene kan sagtens sammensættes efter dine ønsker, så modtageren får en personlig oplevelse baseret på vedkommendes præferencer.

Hver måned sammensætter ØL2GO en ny smagekasse med seks spændende øl. Pakken sælges i butikken, men kan også leveres til din dør, så du hver måned får en nøje udvalgt og sammensat pakke med farverige oplevelser.

ØL2GOs webshop har du mulighed for at smugkigge på sortimentet inden du besøger butikken. Har du ikke mulighed for at besøge butikken i Horsens, kan du her også få øllen sendt hjem til din adresse.

 

Book jeres egen ølsmagning

Du har mulighed for at booke ølsmagning gennem Øl2Go. Så saml vennerne til en mindeværdig oplevelse, hvor I dykker ned i øllens verden og den gode smag. For at give mulighed for indkøb til begivenhed anbefales det, at I booker i god tid. Kontakt Øl2Go på 20 10 03 40 eller ved at udfylde formularen på denne side for at forhøre jer om muligheden.

 

Åbningstider

Øl2Gos fysiske butik i Horsens har begrænsede åbningstider. Sørg derfor for at kigge forbi deres hjemmeside for at se de aktuelle åbningstider og planlæg efter det.