©  Foto:

Café Gran

Mærk den autentiske caféstemning hos Cafe Gran i Horsens’ livlige latinerkvarter. Her er hyggen i centrum, og der bliver kælet for detaljerne, så du er sikret en god oplevelse – uanset om du kommer for den gode brunch, en tre-retters menu, en kop hjemmebrygget kaffe eller en god aften og nat i byen med vennerne.

Hygge er et nøgleord

Du skal føle dig hjemme, når du besøger Café Gran. Så simpelt er det! Teamet har gjort sig umage med at skabe de perfekte rammer for dig med en indretning, der leder tankerne hen på en moderne pejsehytte. I hjertet af Horsens, i de hyggelige, smalle sidegader til byens strøg, finder du de perfekte rammer for hyggeligt samvær med dine kære, uanset hvem du er, hvorfor og hvornår du kommer.

 

Mad er en passionen

Hos Cafe Gran elsker de mad, der er lavet fra bunden af friske og simple råvarer. Menuen er bred og byder på alt fra morgenanretninger, brunch, smørrebrød, klassiske caféretter til lækre aftenmenuer. Her er der både plads til den romantiske middag og en lækker burger efter shopping-turen.

Følg dette link for at se menukortet.

 

Kvalitet er et must

Dygtigt personale og kvalitetsprodukter er alfa og omega hos Café Gran. Cafeens barista, vinsommelier, ølsommelier og bartendere er garant for kvalitetskaffe, nøje udvalgte vine og craftbeer, spændende læskende drikke og lækre cocktails – enten som tilbehør til maden, men også som reason-to-go i sig selv.

 

Til en aften i byen

Gran holder åbent til 23:00 mandag-torsdag og frem til kl. 02 fredag og lørdag, og er dermed et indbydende og stilfuldt bud på en aften i byen med et godt udvalg af lækre cocktails og kvalitetsøl. Fredag og lørdag skrues der op for loungestemningen, når husets DJ leverer aftenens soundtrack. Og så afholdes der jævnligt intimkoncerter med anerkendte danske kunstnere.  

 

Book bord

Følg dette link for online bordbestilling. Så er du sikker på, at der er plads, når du kommer.

 

En del af Gran-familien

Indehaverne af Café Gran driver også to andre populære spisesteder i byen. Hos Gran Bar kan du nyde lækker fisk og skaldyr med kolde drikke med udeservering på gågaden, mens du hos GRAN Social kan prøve et væld af kreative og spændende retter som social dining.