Gå til indhold
©  Foto:

GRAN Social

Hvorfor nøjes med én ret, når du kan smage hele menukortet? Lad nysgerrigheden guide dig gennem en unik smagsoplevelse med 10 serveringer hos et af regionens mest stemningsfulde og legesyge spisesteder.

Social Dining i midtbyen

I Horsens’ gastronomiske Latinerkvarter ligger dette moderne og unikke spisested, som er bygget op omkring Social Dining og delemad. Du bliver budt velkommen af neonskilte, street art og god musik i hyggelige og uformelle rammer. Og det er netop hyggen og interaktionen med dit selskab, som er i fokus.

Maden serveres i anretninger, som deles ved jeres bord. Det gør det muligt at smage et stort antal retter og komme hele vejen rundt om GRAN Socials kreative køkken.

 

Hvad kan I se frem til?

I vælger selv om I vil prøve socials livretter bestående af et bord fyldt med lækre smage eller tage hele smagsoplevelsen med 10 serveringer bestående af snacks, forretter, hovedretter og dessert serveret i 4 heats. Retterne er kreative og varierede med inspiration fra f.eks. Asien, Holland og Sydamerika. Der er lagt vægt på at tilbyde retter som du ikke finder på ethvert menukort.

I løbet af aftenen smager I en bred vifte af retter, der skifter med årstiden.

I kan også vælge at bestille én eller flere retter fra a la carte kortet. Retterne serveres stadig som sharing koncept, men her kan I selv plukke dine favoritter ud. Hvis I har en forestilling på teateret som I skal nå, kan man også sagtens komme ind og spise én ret.

Du kan se hele den aktuelle menu på GRAN Socials hjemmeside.

 

Cocktails og andre drikkevarer

GRAN Social specialiserer sig også i cocktails og lægger op til, at der nydes cocktails til maden. Deres drikkemenu, som kan bestilles til maden, indeholder fem drikke – inklusive cocktails, vin, øl og vand. Tanken er, at drikkeoplevelsen bliver større, hvis man nyder flere typer af drikke i løbet af aftenen. Drikkemenuen findes også i en alkoholfri version.  

Gran Social har et godt udvalg af drikke for enhver smag. Restauranten holder længe åbent og fungerer fint som bar på de sene aftentimer. Her kan du kigge ind med vennerne for en stilfuld baroplevelse med et godt udvalg – uanset om du er til vin, øl eller cocktails.

 

Book bord og åbningstider

Gran Social holder åbent tirsdag-lørdag til aften. På Gran Socials hjemmeside kan du foretage bordbestillling og se de aktuelle åbningstider.

 

En del af Gran-familien

Indehaverne af GRAN Social driver også to andre moderne spisesteder i Horsens Centrum. Hos Café Gran i nabobygningen kan du kigge ind til klassiske caféretter, spændende menuer til aften, en god kop kaffe eller lækre cocktails.

Hos GranBar kan du nyde spændende fiskeretter og gode specialøl, der kan nydes på den store terrasse på Søndergade. 

#kystlandet: