Gå til indhold
©  Foto:

Blindes Arbejde Horsens

I Horsens’ Latinerkvarter ligger en ganske særlig butik. Her arbejder blinde og svagtseende med at producere unika-kvalitetshåndværk af naturprodukter. Står du og mangler en ny håndlavet grydeske, børste eller kost, så kig forbi butikken på Thonbogade.

Bæredygtigt kvalitetshåndværk med sjæl

Siden 1929 har Blindes Arbejde arbejdet på at skabe arbejdspladser til blinde og svagsynede i Danmark. En af fondens fire fysiske butikker ligger midt i Horsens. Her er du velkommen til at kigge ind og se de mange spændende produkter, som bliver skabt af butikkens ansatte. Du kan finde et væld af funktionelle genstande, der både kan gøre praktisk gavn og pynte i hjemmet. På hylderne er ting til både køkken, bad og en lang række hjemlige praktiske gøremål. 

Blindes Arbejde dyrker de gamle håndværk og traditionelle teknikker med stor faglig stolthed. De ansatte beskæftiger sig med børstenbinding, kurve- og stoleflet samt vævning.

Blinde og svagtseende benytter følesansen i særligt udpræget grad, hvilket giver en helt særlig omhyggelighed – og ikke mindst et stærkt og bæredygtigt kvalitetsprodukt for dig som kunde.

Børster, koste, tekstiler, køkkenredskaber og meget mere skabt af naturprodukter med mange års holdbarhed – præcis som i de gode, gamle dage.

 

Kig forbi butikken

Du bliver altid mødt af et venligt smil i butikken i Horsens. Personalet står klar til at rådgive dig, og fortæller gerne om produkterne og produktionen af dem.

Butikken holder åbent på hverdage. På Blindes Arbejdes hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider. Her kan du også læse mere om fonden og produktionen af håndværk. Har du ikke mulighed for at besøge butikken, kan du her også benytte fondens webshop.

 

Hør mere om Blindes Arbejde

Butikken tilbyder gerne et arrangement, hvor der fortælles om ”Blindes Arbejde”, f.eks. om at være blind og svagsynet, om børster / kurve og de andre produkter er kan findes i butikken.

Arrangementet vil finde sted i værkstedet / butikken i Thonbogade 5, og varer ca. 1 time. Der vil være kaffe eller te til rådighed.

Tidspunktet kan være dagene tirsdag, onsdag eller torsdag mellem kl. 10 og kl. 15 eller efter aftale.

Grupper på op til 20 personer er velkomne, men kontakt venligst ”Blindes Arbejde” Thonbogade 5, Tlf. 75602550 på forhånd.

#kystlandet: