©  Foto:

TeaterHotellet

Du finder ikke en mere central ramme for dit ophold i Horsens end dette moderne hotel midt på byens gågade.  Skal du være den næste store stjerne, som besøger hotellet?

Central overnatning i Horsens

I en smuk gammel bygning midt på livlige Søndergade i Horsens finder du dette hotel, som er bygget om til et moderne overnatningssted med en skøn og nærværende atmosfære. Hos Teaterhotellet får du som gæst et ophold, hvor der er plads til at slappe af før og efter dagens gøremål. Her er plads til alle, både habitter og kedeldragter er velkomne.

 

De skønne værelser

TeaterHotellet rummer 29 værelser i et lyst og lækkert design. Fokus i indretningen har været at skabe en hyggelig, hjemlig og indbydende atmosfære. Du kan vælge mellem enkeltværelser, familieværelser og dobbeltværelser. Nogle dobbeltværelser fås med minikøkken eller spabad. På alle værelser er der faciliteter som skrivebord, brusebad, wi-fi og TV med mulighed for at caste.  

Alle gæster kan benytte den flotte tagterrasse og den hyggelige lounge bar med widescreen TV.

 

Du fortjener en god start på dagen

Når du booker ophold hos TeaterHotellet er morgenmaden inkluderet i prisen. Hotellets lyse café danner rammen om morgenmadsbuffeten, som byder på alt det du efterspørger til dit morgenmåltid i god kvalitet. Friskbagt brød med dit foretrukne pålæg, æg, pølser, bacon, yoghurt, skyr og naturligvis friskbrygget kaffe og juice.

 

Parkering lige ved hotellet

Hotellet ligger midt på gågaden, men du skal ikke gå langt med dine kufferter for at nå frem. TeaterHotellet har nemlig egen parkeringsgård, hvor du gratis kan parkere, når du overnatter på hotellet. Indkørsel finder du på Rådhustorvet 2.

 

Book dit værelse

Skal dit ophold i Horsens nydes hos TeaterHotellet? Følg dette link for at gå direkte til booking eller kontakt hotellet for at høre nærmere.

 

Udforsk Horsens

Med sin placering midt i byen er der ikke langt til Horsens’ attraktioner og oplevelser. Byens museer, og spillesteder ligger indenfor kort gåafstand. Fra hotellet træder du bogstavelig talt midt ud i byens shoppingcentrum og til de mange fortovscafeer. Horsens er stor nok til at der er nok at opleve, men samtidig ikke større end at naturen er tæt på. Hos TeaterHotellet kan du låne en cykel og cykle ud i det grønne.