Gå til indhold
©  Foto:

Holmely

I den smukke natur nordvest for Brædstrup finder du denne hyggelige base for outdoor-aktivitet. Hos Holmely har du mulighed for at sove i det fri i telt eller glampingtelt på den store grund, der er indrettet til naturelskere. For en større grad af komfort, kan du overnatte i det charmerende anneks.

Outdoor overnatning for alle

Holmely er ikke bare et overnatningssted, men også en drøm – en drøm om at skabe en oase for mennesker og dyreliv. Her er friluftsliv og natur i centrum. Når du overnatter hos Holmely har du flere forskellige valgmuligheder for overnatningsform. Det skal være nemt, bekvemt og behageligt at overnatte i naturen, uanset præferencer og erfaring med overnatning i det fri. Hos Holmely vil du føle dig hjemme og altid mærke godt værtskab.

Holmely er under fortsat udvikling. Der sigtes mod at skabe et friluftsunivers med fede faciliteter og spændende overnatningsformer. Al udvikling sker dog med respekt for naturen og med fokus på bæredygtighed. 

 

Prøv en nat i luksustelt

Glamping er en ny overnatningsform, hvor du sover i store luksustelte udstyret med senge og borde. Hos Holmely er der tre glampingtelte til leje. Når du booker dit glampingtelt skal du ikke tænke på at medbringe sengetøj. Sengene er redt, når du kommer.

Det er desuden også muligt at overnatte i en unik og hyggelig tipi, som er udsturet med brændeovn. 

 

Sov mellem trækronerne

I Holmelys trætop shelter kan du overnatte med en skøn udsigt til mark og skov. Tag stigen op til shelteren, der er spændt fast mellem grundens høje træer, og træd ind i den hyggelige shelter med foldemadrasser, små borde og hyggebelysning. Læs mere om shelteren på denne side

 

Sov indendørs i det hyggelige anneks

På grunden finder du også et nyistandsat og behageligt anneks, der kan bookes. I annekset er der seng til to personer 140x200 med sengetøj og håndklæder. Der er eget bad og toilet samt et veludstyret tekøkken med køleskab og gratis kaffe.

Foran annekset er der både en lille terrasse og et bålfad med bord/bænkesæt.

 

Tag på elcykelophold hos Holmely

Holmely tilbyder færdigpakkede elcykelophold. Elcyklen står klar og venter på dig, fuldt opladet. På elcykelturene kan du opleve meget af den skønne natur, som kendetegner Bakkelandet og Gudenådalen. Og et af opholdene tager dig også forbi flere lokale spisesteder og fødevareproducenter med kvalitetsprodukter. 

Du kan læse mere om Holmely Elcykelture på denne side. 

Hos Holmely har du desuden mulighed for at leje både elcykler og gravelbikes. Kontakt Holmely på forhånd for at høre om de er tilgængelige.

 

Events hos Holmely

Holmely arrangerer løbende spændende events med naturen som et tema. Kom med på guidede elcykelture til områdets naturattraktioner, deltag i gin walks med indlagte smagninger, eller oplev et bål og bajer-arrangement, hvor en gourmet-kok laver mad over bål med øl som tema.

På denne side kan du se et overblik over kommende events.

 

Midt i noget af Danmarks smukkeste natur

Holmely ligger omgivet af marker, smuk natur og har en fantastisk udsigt. Placeret ved Bakkelandet nord for Brædstrup og den sydlige del af Søhøjlandet, er der ikke langt til store naturoplevelser. Området er kendetegnet ved skov, søer og bakker. I kort gåafstand fra pladsen finder du Karlsø og Bryrup Langsø, der begge er glimrende badesøer.
Et par kilometer fra pladsen går den populære vandre- og cykelrute, Naturstien Horsens-Silkeborg. Holmely ligger midt på turen og er derfor det oplagte overnatningsvalg på vandringen mellem de to byer.
Nær pladsen finder du skønne naturattraktioner som Den Genfundne Bro, udsigtspunktet Sukkertoppen og Veteranbanen Bryrup-Vrads.

Ønsker du at udforske området, så er det muligt at leje en cykel hos Holmely. 

Du kan læse mere om Bakkelandet og Brædstrup via disse links. 

 

Tilkøb

Morgenmad: For 95 kroner kan du få adgang til Holmelys morgenmadsbord fra maj til og med august.
Madpakke: I kan få mulighed for at smøre jeres egen madpakke for 60 kr.
Tapas for to: Tørrede pølser, lufttørret skinke m/høvlet parmesan og pesto, 2 slags gårdoste, snack, dyppelse og tilbehør, hjemmebagt brød, rugbrød og smør. 240 kr.
Brug af vildmarksbad: 200 kroner pr. person
Leje af elcykel: For en dags leje af elcykel der kan køre op til 80 km. På et batteri. 300 kr.
Leje af gravel cykel: 250 kroner for én dag. 
Brænde: 35 kr. for en “favnfuld”
Udendørs bad: 35 kr.

#kystlandet: