©  Foto:

Holmely Elcykelture

Tag på et skønt cykelophold i smuk natur i det midt- og østjyske. Alt det praktiske er klaret for dig – ruterne er planlagt, elcyklen står klar og sengen er redt på det unikke overnatningssted Holmely ved Brædstrup.

Aktiv og afslappet miniferie i naturen

Holmely Elcykelture er færdigpakkede cykelophold ved den jyske højderyg, hvor bakker, dybe skove, masser af søer og Gudenådalen præger landskabet. Alt er planlagt og tilrettelagt for dig på forhånd, så du kun skal bekymre dig om at møde op hos Holmely. Cyklen holder klar til dig, nypudset og med fuldt opladt batteri. Og her i den sydlige del af Søhøjlandet bliver du indkvarteret hos et spændende og karakteristisk overnatningssted med mange overnatningsmuligheder.

 

Gourmet og kildevæld

Når du booker dit ophold, kan du vælge mellem to forskellige programmer. Begge ture inkluderer to overnatninger hos Holmely. Uanset hvilket ophold du vælger, er ruten skræddersyet, så du er sikret store oplevelser undervejs. Distancerne er overkommelige på en elcykel og det er slet ikke nødvendigt, at du er i topform. Her er det oplevelsen og hyggen, som er i fokus. Begge ture inkluderer en tur til Den Genfundne Bro på ankomstdagen, som ligger ganske tæt på overnatningsstedet.

Gourmet elcykelferien tager dig forbi nogle af de bedste lokale fødevareproducenter og gårdbutikker i det midtjyske landskab. Her venter lækker frokost og spændende smagsprøver på både vådt og tørt. Samtidig er der god mulighed for at udforske den smukke natur, som præger området.

Du kan også vælge sø- og kildevæld elcykelferien, hvor du udforsker nogle af de mange smukke søer, som præger egnen. Du kommer også en tur til det store vandskel i Tinnet Krat, hvor både Gudenåen og Skjernåen har sit udspring.

På begge ophold har du mulighed for at tilkøbe en anbefalelsesværdig tur til Klostermølle og udsigtspunktet Sukkertoppen med frokost fra Det Lille Røgeri på afgangsdagen.

 

Cykelleje

Hos Holmely har du også mulighed for at leje en elcykel og tage på tur i området. Det koster 300 pr. dag pr. cykel.

 

Om Holmely

Holmely er beliggende i Bakkelandet vest for Brædstrup. Her tilbydes mindeværdige og anderledes overnatning med naturen i fokus. Her kan du prøve glamping, sove mellem trækronerne i et trætop shelter eller overnatte indendørs i de finurligt og kreativt indrettede værelser.

Som udgangspunkt foregår overnatningen indendørs, men I har mulighed for at anmode om anden overnatningsform i forbindelse med booking.

 

Book dit ophold

Er du klar til at bestille din elcykeltur? Så klik dig videre til Holmelys hjemmeside, hvor du kan booke dit ophold online.

 

Området omkring Holmely

På denne side kan du læse meget mere om Bakkelandet, hvor smuk natur, historiske attraktioner og læke madoplevelser går hånd i hånd.