Gå til indhold

Oplevelser omkring Horsens Fjord

Foto: Melissa Villumsen

Se her, hvad du kan opleve, når du holder pause fra vandrestøvlerne, cyklen eller kanoen på din tur rundt om Horsens Fjord.

Liste
Kort
Horsens Ny Teater
Foto: Horsens Ny Teater

Tag en tur til Horsens by

Slå et smut forbi kultur- og industribyen Horsens, hvor du har frit udsyn til massevis af kulturelle og historiske oplevelser. Her er stemningen helt nede på jorden, og du kan bl.a. opleve prisvindende museer, et nyrenoveret centrum, overraskende gavlmalerier i bybilledet, en helt særlig skabertrang samt bynære naturoplevelser.

Læs mere
Glud Museum
Foto: David Jervidal

Glud Museum

Oplev 350 års landsbyhistorie på frilandsmuseet i landsbyen Glud. Besøg Danmarks ældst daterede bondestuehus, deltag i sjove familieaktiviteter, oplev arbejdende værksteder eller se den store udstilli...

Læs mere
Danmarks Ferguson Museum
Foto: Danmarks Ferguson Museum

Danmarks Ferguson Museum

Oplev verdens største samling af Ferguson-traktorer i idylliske landlige omgivelser. Tag familien med og lær mere om den historiske gamle traktor i museumsudstillingen inden i begiver jer ud i laderne...

Læs mere
Den Kreative Have
Foto: Den Kreative Have

Den Kreative Have

I den idylliske landsby Haldrup ligger denne japansk-inspirerede besøgshave med vandløb, søer, hyggelige siddeområder og et stort antal formklippede træer. Nyd synet af de håndtamme koi-karper og kig ...

Læs mere
Galleri Mynster
Foto: Destination Kystlandet

Galleri Mynster

Tines malerier er som hendes sange – hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerierne, der indeholder både blidhed og vildskab.

”Livet er farverigt, fyldt af håb...

Læs mere

Cykl rundt om Horsens Fjord og udforsk de små øer

Er du frisk på øhop i Horsens Fjord? Start cykelturen i Horsens og cykl nord om fjorden ud til Alrø og over Hjarnø. Undervejs kommer du endda ud at sejle med den charmerende lille cykelfærge.

Læs mere

Historisk tur langs sydsiden af Horsens Fjord

Er du vild med naturoplevelser, så tag på en 26 km rundtur i området ved Boller og Bjerrelide på sydsyden af Horsens Fjord. Her finder du et stort natur- og skovområde, der venter på at blive udforsket - og en masse historiske seværdigheder. Turen er perfekt til både cykel og mountainbike.

Læs mere

Rundt om Horsens Fjord

#kystlandet: