Gå til indhold
©  Foto:

Galleri Mynster

Tines malerier er som hendes sange – hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerierne, der indeholder både blidhed og vildskab.

”Livet er farverigt, fyldt af håb og glæde. Men livet indeholder også mørke sider, hvor alvor og sorg tager over – livet leves der hvor alle nuancerne mødes, og det er disse stunder jeg forsøger at give udtryk for på mine lærreder”. - Tine Mynster – uddannet musiker og autodidakt kunstmaler

Galleri Mynster afholder jævnligt Hus-Koncerter. Til disse koncerter vil Tine Mynster være spillende vært og de gæstemusikere der inviteres indenfor vil alle være sangskrivere med noget på hjertet. Musikere og publikum er tæt på hinanden og magien summer i den gamle skolestue på disse aftener.

Tine Mynster bor sammen med sin mand og deres sønner på Alrø Gamle Skole, og her males hendes farverige malerier.

Alrø Gamle Skole blev bygget i 1911, og fungerede som skole for Alrøs børn indtil 1979. Siden da har skolen været privatejet bolig. Tine Mynster og familie har boet på skolen siden 2006 - og fra første dag de flyttede ind var skolestuen samlingssted for familiens musikalske verden.
Velkommen indenfor.

Åbningstider

Galleriet er åbent lør.-søn. kl. 14-17 i perioden 1/5-1/10. Derudover er der åbent, hvis skiltet er ude ved vejen. 

#kystlandet: