©  Foto:

Shelterplads i Tønballe Skov

I den smukke Tønballe Skov ved Snaptun ligger en shelterplads med tre shelters. Her kan der overnattes gratis i det fri, midt i naturen og i forbindelse med populære vandreruter.

Fin shelterplads i skoven

Tønballe Skov ligger naturskønt i udkanten af færgebyen Snaptun. Skoven ligger helt ned til kysten ved Hjarnø Sund i indsejlingen til Horsens Fjord. Lidt inde i land, i læ fra kysten, ligger en shelterplads med tre fine shelters, hvor der kan overnattes gratis. Pladsen har bålplads med grill, men ellers ingen øvrige faciliteter. Det er tilladt at sanke brænde i skovbunden. Medbring eventuelt selv, hvis du vil være sikker på tørt brænde.

Pladsen er udelukkende beregnet til overnatning i shelters, og det er ikke tilladt at slå telt op. Du er velkommen til at søge ly ved pladsen og holde pause i løbet af dagen, hvis den ikke er optaget.

 

Booking

Booking af shelteren er forbeholdt større grupper, foreninger og lignende. Er shelterne ikke optaget, er du velkommen til at overnatte.

Der er plads til 6-8 personer i hver shelter. Det er ikke tilladt at afvise andre, hvis der er plads til flere i shelteren. Derudover er det først-til-mølle princippet som gælder.

 

Om Tønballe Skov

Tønballe Skov byder foruden shelterpladsen på en fin hundeskov og et flot udsigtstårn med udsigt over Hjarnø. Skoven er hjemsted for flere gamle forsvarsskanser, og på en bakketop står to kanoner som reference til dette. Vandreruten Kyststien Snaptun-Juelsminde går gennem skoven langs kysten, og shelterpladsen kan derfor fint benyttes som overnatning på turen. Følger du Kyststien i få hundrede meter kommer du til havnebyen Snaptun. Herfra er der færgeafgange til Endelave og Hjarnø, ligesom vandreruten Fjordminoen også går gennem byen.

Du kan læse mere om oplevelser ved Snaptun på denne side.

 

Mere outdoor overnatning i Kystlandet

På denne side kan du finde andre shelterpladser og teltpladser i Kystlandet.