©  Foto:

Bo Bedst

Overnat i hjertet af Juelsminde lige ud til byens butiksstrøg. Hos Bo Bedst finder du værelser og ferielejligheder, der tilfredsstiller alle behov – uanset om du rejser alene eller har familien med.

Sov godt i centrum af feriebyen

Det er svært at finde et overnatningssted med bedre placering end Bo Bedst. Beliggende på gågade i centrum af Juelsminde har du butikker og spisesteder lige uden for døren. Kun 300 meter væk finder du strand og byens livlige lystbådehavn.  

 

Komfortable værelser og ferielejligheder

Uanset om du har brug for et enkelt værelse eller en større, veludstyret lejlighed, så kan Bo Bedst imødekomme dine behov. Her er faciliteterne meget forskellige afhængig af, hvilken enhed, der vælges. Fælles for dem alle er, at der er gratis parkering på gaden og mulighed for at stille cykler/motorcykler bag aflåst port. Alle enheder har ligeledes TV, gratis trådløst internet og badeværelse med bruseniche.

Lejlighederne har veludstyrede køkkener, mens nogle værelser har tekøkken. Nogle enheder har enten gårdhave, terrasse eller balkon, som er møbleret fra 15. april til oktober. I lejlighederne er der vaskemaskine, så du kan få vasket badetøjet.

Bo Bedst er det oplagte valg for par, familier eller venner på tur. Selvom du er midt i byen, er du i rolige og fredelige omgivelser.

Det er muligt at leje sengelinned og håndklæder, eller du kan medbringe dit eget.

Bo Bedst har ingen reception og konceptet er selvservice under dit ophold.

 

Priser og alt det praktiske

Bo Bedst’s hjemmeside kan du se priser på de enkelte værelser og lejligheder. Her kan du også se betingelser og regler og finde yderligere information om hver overnatningsmulighed.

 

Juelsminde - den perfekte feriedestination

Juelsminde har alt det, du søger, når du skal vælge destination til kystferien. Byen er omringet af fine børnevenlige sandstrande, hvor det er let at finde en god is. På den store lystbådehavn er der en fantastisk stemning med gode spisesteder og masser af liv og aktiviteter. Byen har mange spændende butikker, så du ikke behøver søge mod en større by for at proviantere dig. Børnene kan boltre sig på den kæmpestore naturlegepark. Og så ligger Juelsminde helt perfekt i forhold til Jyllands store attraktioner og større byer.

 

Book dit ophold

Kontakt Bo Bedst på ovenstående kontaktinfo via mail, telefon eller sms for at forhøre dig om muligheden for at reservere dit værelse eller lejlighed. Bo Bedst står altid klar til at besvare dine spørgsmål.