©  Foto:

Lykke & Lykke

Alle veje fører til Lykke & Lykke. I hvert fald er det praktisk taget umuligt at gå igennem Juelsminde uden at passere forbi butikken – og endnu sværere at holde sig udenfor, når de farverige tøjstativer og det lækre udvalg af sko, tasker og accessories lokker. 

Farverig tøjbutik i Juelsminde

For enden af Juelsmindes populære handelsgade Odelsgade, blot et stenkast fra havnen, ligger Lykke & Lykke. I tøjbutikken finder du et bredt udvalg af tøj til kvinder, hvor alle items er håndplukket af den farveelskende indehaver Malene. Her kan du gå på jagt efter kjoler til hverdag og fest, velsiddende bukser og jeans, lun strik og de fineste skjorter. Tøjbrands omfatter blandt andre Coster Copenhagen, Co’couture, Depeche, Neo Noir, Nümph, Pieszak og Second Female.

 

Sko, accessories og brugskunst

Foruden et mangfoldigt udvalg af modetøj i alle prisklasser, gemmer Lykke & Lykke på sko, tasker og accessories samt smykker og brugskunst. Bliv derfor ikke overrasket hvis et ”jeg kigger lige hurtigt ind” bliver til en længerevarende affære, hvor du bare må prøve de nyeste støvler, ae de bløde vævede håndklæder eller overveje hvilken lysestage, som vil tage sig bedst ud i din vindueskarm. Også børnene er der noget for med uimodståelige bamser og legetøj fra Maileg.

 

Fashionbutik med personlig vejledning

Lykke & Lykke er i sandhed en fashionbutik, der tilfredsstiller alle behov, og selv hvis du ikke køber noget, er det en oplevelse at bevæge sig rundt i den lille, men velassorterede livsstilsbutik. Hos Lykke & Lykke lægger de stor vægt på at tage godt imod hver enkelt kunde, og du vil utvivlsomt føle dig velkommen. Her får du kompetent, personlig vejledning, som tager udgangspunkt i dig, og du vil altid blive mødt af god energi og den bedste service. Der er naturligvis også plads til, at du kan lade din nysgerrighed lede dig og i ro og mag snuse rundt blandt fashionbutikkens hylder og stativer.

 

Lykke & Lykkes webshop og Facebook

Det er ikke tilfældigt, at Lykke & Lykke har mange loyale kunder både i og uden for Juelsminde samt i udlandet. Netop derfor kan du også shoppe de skønne varer i Lykke & Lykkes webshop. Webshoppen har et bredt udvalg af varer, og ligesom i den fysiske butik afspejler webshoppen en kærlighed for farver og høj kundeservice.

Lykke & Lykkes Facebook og Lykke & Lykkes Instagram kan du løbende blive inspireret af de nyeste styles, få invitationer til modeshows og events i butikken/online samt indimellem deltage i konkurrencer.