©  Foto:

Restaurant Møllers

Lækkert veltilberedt smørrebrød af høj kvalitet er på menuen i denne stemningsfulde restaurant i hjertet af Juelsminde. Vælg mellem alle de velkendte danske klassikere og nyd dem i de hyggelige lokaler eller tag dem med på farten.

Dansk hygge i Juelsminde

Når du ankommer til Møllers, bliver du mødt af ternede duge og venlige ansigter. Her vil du opleve en uformel stemning, hvor hygge og autenticitet er i højsædet. Du behøver ikke finde det fine tøj frem – kom som du er og slap af i de hjemlige og indbydende rammer med lidt god mad og godt selskab.  

 

Smørrebrød på menuen

Menukortet er overskueligt og enkelt hos Møllers. Det klassiske danske smørrebrød er i fokus og du kan vælge alle de mest populære varianter med eksempelvis fiskefilet, æg og rejer, flæskesteg, marinerede sild, roastbeef eller en dyrlægens natmad. Eller sæt tænderne i en af franskbrødsvarianterne med blandt andet røget laks eller Gamle Ole.

Uanset, hvad du vælger, er du sikret en kvalitetsoplevelse med udgangspunkt i gode råvarer. Møllers laver det meste fra bunden. Alt fra remoulade til italiensk salat, og rødkål er hjemmelavet, så du får en madoplevelse, der ikke kan matches af supermarkedets produkter.

 

Det lune

Foruden smørrebrød kan du bestille et lille udvalg af varme retter i restauranten. På menuen er blandt andet  æggekage, pariserbøf og mørbrad a la creme.

Du kan se hele menuen på Restaurant Møller's hjemmeside.

 

Midt i feriebyens skønne omgivelser

Restaurant Møllers ligger, hvor Juelsmindes populære lystbådehavn møder shoppinggaden Odelsgade. Du finder ikke en mere central placering i byen. Her er du ganske tæt på Juelsmindes butikker, aktiviteter, naturlegeparken og ikke mindst stranden.

Havnen i Juelsminde emmer af maritim stemning. Og om sommeren er der masser af liv her ved en af landets bedste marinaer. Møllers ligger ved siden af havnens legeplads, kun 100 meter fra vandkanten. Det er derfor oplagt at kigge forbi Møllers på en endagstur i byen eller i forbindelse med sommerhusferien.

Læs mere om havnen i Juelsminde her.