©  Foto:

Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark er ikke bare en legeplads – det er et kæmpestort mekka for spil og leg. Her kan du rutsje ned ad et bjerg, spille på multibanerne, dyrke skovfitness, se om du kan klare tarzanbanen eller nyde en is i de hyggelige naturomgivelser.

Aktiv leg i skønne omgivelser

I naturskønne omgivelser ved Odelsbjerget nær centrum af Juelsminde ligger et paradis for børn og barnlige sjæle. Her er et væld af legeredskaber, faciliteter, baner og udfordringer. Det varierede udvalg af aktiviteter betyder, at børnene kan lege i timevis, mens du kan nyde en hyggestund eller klare indkøbene i midtbyen.

Og så er det gratis! 

 

De karakteristiske tårne

Når du kommer til Juelsminde, vil du lægge mærke til de 8 meter høje legetårne placeret op ad Odelsbjerget. Det er muligt at kravle rundt mellem tårnene via et stort gitternet.
Fra toppen af bakken kan du få et sug i maven på den lange tur ned med rutsjebanen. Hvis du først liige skal samle mod til dig, kan du nyde udsigten på toppen, hvor der er siddepladser og kikkert. Herfra har du en fremragende udsigt over Juelsminde by og kysten.

 

Få pulsen op

Store som små kan slå sig løs på den store multibane, hvor der er mulighed for at dyrke flere slags boldspil. På toppen af Odelsbjerget er der desuden udstyr til skovfitness og i skoven bag naturlegeparken ligger en større mountainbike-bane.

Ved naturlegeparken finder du to af de vildt populære padelbaner. Padel tennis er landets hurtigst voksende sportsgren og er lettere at spille for begyndere end andre ketsjersportsgrene som tennis og squash. Banerne kan bookes via dette link.

 

Prøv det nye skateranlæg

SkateArena Juelsminde Naturlegepark er navnet på naturlegeparkens nye mekka for skatere. Skaterbanen, som er den bedste i regionen, er fyldt med fordybninger, forhøjninger og gelændere, som udgør spændende og sjove udfordringer for skatere i alle aldre. Læs mere om skatearenaen på denne side. 

 

Leg til den lyse morgen

Der er nemlig så mange muligheder, at man ikke begynder at kede sig lige foreløbig. De små kan boltre sig på den store småbørnslegeplads eller på legeskibet Julle, der er en legeversion af færgen ”Julle”, der tidligere sejlede fra Juelsminde. På legepladsen er der legehuse, vippe, gynge, karrussel, kolbøttestænger og meget andet.

De adrenalinhungrende kan tage en tur med den lange svævebane eller hoppe løs på trampolinerne.
Der er også en stor tarzanbane – prøv om du kan klare den udfordrende tur rundt uden at falde ned.

I sommerhalvåret er der åbent 5:00-23:00 . I vinterhalvåret (september-april) er der åbent fra 5:00-20:00. Der er med andre ord altid åbent, når der er lyst. 

 

Omkring naturlegeparken

Legeparken har egen parkeringsplads, der er placeret ud mod Ringvejen. Der er også cykelparkering og mulighed for opladning af elcykel. 

Voksne kan slappe af i huset, hvor man kan nyde sin medbragte mad. Der er gasgrill med møntindkast, så hele familien kan nyde en udflugt på en varm sommeraften med grillmad og hygge. I huset er der også toiletfaciliteter.

Der ligger en kiosk i parken, hvor der kan købes is, snacks og kolde drikke. Hvis du bliver sulten efter et godt måltid mad, så er der indgang til Hotel Juelsminde Strands restaurant fra parken. Desuden ligger der en dagligvarebutik klos op ad parken.

Området er godt belyst med aktivitetssensorer, så det er også muligt at færdes på pladsen efter mørkets frembrud.

Naturlegeparken ligger i udkanten af den smukke Tofteskoven, der egner sig godt til kortere gåture. Samtidig er der kun 500 meter til byens butiksliv, den travle lystbådehavn og Storstranden.