Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Færgegården på Hotel Juelsminde Strand

Oplev udsøgt lækkerhed hos Hotel Juelsminde Strands restaurant, der byder på et spændende og varieret menukort. Her er alle velkomne – også hvis du ikke har booket et værelse.  

Gourmetoplevelser i betagende omgivelser

Restaurant Færgegården ligger idyllisk på Færgegårdsbakken i Juelsminde med udsigt til Juelsmindebugtens blå vand, Tofteskoven og den nye naturlegeparks liv og aktivitet. Du kan vælge at spise indendørs i de rummelige og indbydende lokaler, eller på den store terrasse når vejret er godt. Herfra er udsigten helt formidabel.

 

Kendte retter med et twist

Restaurant Færgegården er et spisested, hvor du kan forvente gourmet og spændende gastronomiske oplevelser. Menukortet byder på lækre velkendte retter, der tilberedes på en anderledes måde, så du får en helt ny smagsoplevelse.

Kokken på Restaurant Færgegården har respekt for det klassiske køkken tilberedt med gode råvarer. Men hun tilfører retterne et twist af elegance, humor og gourmet, der gør det til en helt særlig oplevelse at sidde i de stemningsfulde lokaler, hvor personalet står klar til at give dig en fantastisk aften. 

 

Sæsonmenu

Restaurant Færgegården tilbyder månedsmenuer med fokus på sæsonens friske råvarer og kokkens kreativitet. Du kan vælge at få hele menuen med fem retter eller udvælge de retter, som frister mest.

hjemmesiden kan du se den aktuelle sæsonmenu.  Her kan du også få information om kommende arrangementer med kulinarisk indslag.

 

Alle er velkomne

Ingen behov for at oplyse værelsesnummer, når du spiser i restauranten. Du kan sagtens komme ind fra gaden og bliver naturligvis mødt af den samme gode service uanset hvad.

Men derfor kan du jo godt overveje at overnatte på byens hotel. Faciliteterne er gode, og placeringen fås ikke meget bedre – tæt på strand, by og havn i en af de bedste feriebyer. på den jyske østkyst.

Når du overnatter hos Hotel Juelsminde Strand, har du også adgang til restaurantens lækre morgenmadsbuffet, med alt hvad hjertet begærer.

 

Reserver dit bord

Skal aftensmaden nydes hos Restaurant Færgegården? Kontakt Hotel Juelsminde Strand pr. mail eller telefon for at sikre dig plads.

#kystlandet: