To sæler på stranden ved Hjarnø

Det kan du opleve på Hjarnø

Foto: Anne Kjær

Hjarnø er vikingehistorie, lækre smagsoplevelser og smuk natur til fods, på cykel eller traktor!

Hjarnø helt tæt på

Liste
Kort
Skattejagten Hjarnø Rundt
Foto: Jesper Rais

Skattejagten Hjarnø Rundt

Gå i fodsporene på vikingekonger, guldgravere og venlige øboere på denne skønne skattejagt. Hop på Hjarnøfærgen og begiv dig ud på et spændende øtogt med familien ved din side.

Læs mere

Oplev vikingesporene ved skibssætningen Kalvestenene

På øens sydlige strand finder du Kalvestenene, der er et fredet område med 10 skibssætninger fra vikingetiden. De skibsformede gravmonumenter er op til 8 meter lange og dannet af oprejste kampesten. Kong Hjarne, der har lagt navn til øen, siges at være begravet her!

Læs mere
Hjarnø Minigolf
Foto: Hjarnø Minigolf

Hjarnø Minigolf

Midt på den skønne ø Hjarnø i Horsens Fjord ligger en minigolfbane, hvor hele familien kan dyste mod hinanden i denne sjove familieaktivitet. Det er oplagt at kombinere et besøg på øen med et spil på ...

Læs mere
Det Grafiske Magasin
Foto: Jane Willumsgaard

Det Grafiske Magasin

Hold en kreativ kaffepause hos Jane ved Det Grafiske Magasin på Hjarnø. Deltag i en workshop, shop kunst eller slap af med en god kop friskbrygget kvalitetskaffe.

Læs mere
Rød traktor guidet tur på Hjarnø
Foto: Destination Kystlandet

Guidet traktor-tur på Hjarnø

Hjarnø Traktorture tilbyder guidede rundture på øen, hvor I hører om øens historie og livet på en lille ø. Turene kan kombineres med et besøg hos øens vinmark eller et måltid mad. 

Læs mere

Se vikingeskibet i Danmarks næstmindste kirke

Slå vejen forbi den lille hyggelige Hjarnø Kirke, som er Danmarks næstmindste kirke. Øens vikingehistorie går igen her i kirken, hvor du finder et smukt vikingeskib fra kirkens loft. Traditionen med kirkeskibe i danske kirker går mange hundrede år tilbage, særligt i kirker med tilknytning til havet, og kobles på Hjarnø tilbage til øens vikingehistorie.

Læs mere
Vandreruter på Hjarnø
Foto: Kystlandet

Vandreruter på Hjarnø

Skønne Hjarnø er stor nok til at byde på et varieret udvalg af vandreoplevelser, men lille nok til at du sagtens kan gå rundt på øen. På Hjarnø er der afmærkede vandreruter, som leder rundt på øen å e...

Læs mere
Tre personer spiller parkgolf hos Hjarnø Camping
Foto: Hjarnø Camping

Parkgolf hos Hjarnø Camping

Kobl fra med et hyggeligt spil parkgolf med familien eller vennerne. Parkgolf kan siges at være en mellemting mellem golf og kroket. Alle kan komme og spille parkgolf hos Hjarnø Camping - det er ikke kun for overnattende gæster. Og som dagsgæst får du samtidig adgang til deres nybyggede legeplads. 

Læs mere
En mark med kål ved kysten og udsigt over Horsens Fjord fra Hjarnø
Foto: Hjarnø Kål og Grønt

Køb friske ø-grøntsager med hjem

Hjarnø har gode forhold for grøntsagsproduktion, og på øen er der i sæson flere boder hvorfra du kan købe friske grøntsager med hjem. Prøv for eksempel de populære Hjarnøkartofler eller nyd godt af det store udvalg af grøntsager hos Hjarnø Kål og Grønt.