Stensballegaard golfklub

Nyt samarbejde sigter efter flere golf-turister til Destination Kystlandet

12.5.2023
Forfatter: Line Vinum
Foto: Jesper Vinzents
Lokale golfklubber, hoteller og enkelte campingpladser i Kystlandet har indgået et samarbejde for at tiltrække flere golfturister til Odder, Horsens og Hedensted kommuner. Fællesskabet er vigtigt i kampen om at øge turismen og gøre Kystlandet til en attraktiv destination for golfturister.

Samarbejdet er startet med en række tiltag, der skal styrke tilbuddene til golfturisterne og gøre det nemmere at planlægge en golfrejse til området. Golfklubberne i området, herunder Odder Golfklub, Stensballegaard Golfklub, Horsens Golfklub og Juelsminde Golfklub, har sammen med en række af områdets hoteller, to campingpladser og Destination Kystlandet startet et samarbejde med henblik på udvikling af pakker, der kombinerer golf med overnatning og andre kultur- og naturtilbud.

Direktør for Destination Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg, er glad for det nye samarbejde og står klar til sikre, at golfturisterne også får en god oplevelse udenfor banen.

”Vi har en fantastisk natur og nogle rigtig gode golfbaner her i området, men det er vigtigt, at vi arbejder sammen for at tiltrække flere golfturister og skabe endnu bedre tilbud til dem. Sammen med overnatningsstederne hjælper vi med at gøre opmærksom på de fire golfklubber, men også de mange øvrige seværdigheder og attraktioner i Kystlandet – for jo større en del af golfsegmentet, vi kan få til at blive lidt længere, jo større en del af erhvervet kommer det til gode," siger Helle Berthold Rosenberg.

En af initiativtagerne til det nye samarbejde er Holger Westman, Club Manager hos Stensballegaard Golfklub.

”Samarbejdet mellem golfklubberne og overnatningsstederne er et skridt i den rigtige retning, så der bliver skabt en større interesse fra både danske og udenlandske golfturister. Planen er at fortsætte samarbejdet og udvikle nye tiltag, der kan gøre Kystlandet til en af de bedste golfdestinationer i Danmark,” udtaler Holger Westman.

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet
Kontakt

Direktør

helle@kystlandet.com