©  Foto:

Horsens Golfklub

Midt i den skønne natur finder du et af Østjyllands mest imponerende golfanlæg. En krævende 18- hullers mesterskabsbane, en rated par-3 bane og en driving range i to etager er på menuen hos en golfklub, der byder på udfordringer for både begyndere og øvede

Velkommen til den grønneste golfoplevelse, du kan ønske dig

I et større eng- og moseområde ligger Horsens Golfklub og bryder landskabet med sin grønne og velplejede natur. I skovlignende rammer med mange flotte søer og let kuperet terræn, kan du begive dig ud på 18-huls banen, som jævnligt er vært for større turneringer.  Banen er en stor udfordring for de dygtige spillere, som tør tage udfordringen op fra back - eller Tiger tee.

 

Danmarks bedste par-3 bane

Foruden 18-huls banen råder Horsens Golfklub også over en rated par-3 bane med 9 huller. Banen ligger ganske kuperet med almindelige store greens og er åben året rundt.

 

Vil du prøve kræfter med golf for første gang?

Alle er velkomne til at spille i Horsens Golfklub – også dig, som aldrig har prøvet at spille golf før. Som Pay and Play spiller, har du mulighed for at bruge en hel dag i golfklubben. Besøg den fine driving range i to etager og øv dit sving eller prøv kræfter med Par-3 banen.

I klubhuset kan du købe et greenfee, der giver adgang til hele dagen. Her har du også mulighed for at leje udstyr.

Så tag endelig familien, vennerne eller kollegerne med til en skøn dag i det grønne.

 

Det hyggelige klubhus

Hvorfor ikke kombinere golfoplevelsen med et måltid mad og lidt hygge? Horsens Golfklubs klubhus rummer gode faciliteter som for eksempel en pub, en pro-shop med golfudstyr og en restaurant, der serverer lækre retter til både frokost og aften.

 

Bestil tid

Uanset om du er medlem eller ønsker at spille Pay & Play, så skal der bookes tid på forhånd. Besøg denne side for tidsbestilling.