Håndtryk på et kontor

Bliv partner i Kystlandet

Foto: Karolina Grabowska

Destination Kystlandet er din genvej til turisten. Sammen arbejder vi for at få flere turister til området. Vi vil have dem til at blive længere. Og vi vil have dem til at bruge flere penge, mens de er her. Fordi vi er her for dig. Og fordi det skaber forretning for din virksomhed.

Vi er din ambassadør over for turisten. Med os som allieret kan du øge kendskabet til din virksomhed og skyde genvej til turisterne. Vi gør alt, hvad vi kan for at fortælle om din passion, så de køber dine produkter og ydelser.

I fællesskab giver vi turisterne en god oplevelse, så de får lyst til at vende tilbage til dig og Kystlandet året efter.

Bliv en del af fællesskabet og få

 • Din egen profilside på dansk, engelsk og tysk (klik og se eksempler)
   
 • Synlighed på hjemmesider (årligt ca. 600.000 besøg) og trykt VelkomstGuide (oplag: 50.000)
   
 • Gratis visning af events i online kalender
   
 • Netværksmøder og kompetenceudvikling for dig og dine medarbejdere
   
 • Mulighed for distribution af din virksomheds foldere, omtale på sociale medier, fokus på temasider, deltagelse i danske og/eller internationale markedsføringskampagner, samarbejde om influencerbesøg, pressesamarbejde og meget mere (obs: afhænger af partnerskabstype)
aarsberetning2023

Kystlandet i tal

Destination Kystlandet 2023 (pr. okt.) i tal

© Destination Kystlandet
Foto: Destination Kystlandet

“For os handler partnerskabet om at være en del af dén fælles indsats, der ligger i både at promovere Horsens’ meget attraktive underholdningspallet, men også tage et medansvar og støtte op om fællesskabet og den fælles opgave, der ligger i at få synliggjort alle Kystlandets oplevelser, så folk får lyst til at komme igen.”

- Lone Wessel
Direktør, Horsens Ny Teater

Læs, hvad andre partnere siger

Tegn et partnerskab

Bliv partner i Destination Kystlandet, og vær en del af fællesskabet, hvor vi sammen arbejder for at styrke turismen og udviklingen i Kystlandet (kommunerne i Odder, Horsens og Hedensted).

Kontakt os og hør mere - eller tilmeld din virksomhed herunder.

Når du opretter et partnerskab, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.