Grøn oplevelse
©  Foto:

Montra Odder Parkhotel

Smukt placeret i hjertet af Odder kan du se frem til en firestjernet oplevelse med overnatning på skønne værelser, god mad og maksimal forkælelse. Montra er den perfekte base for din ferie eller en hyggelig weekend midt i Østjylland – tæt på alt.   

Byens hotel

Ganske tæt på Odders butikker, spisesteder og oplevelser ligger Montra Odder Parkhotel som byens eneste hotel. Hos Montra er du som gæst i centrum, og personalet er villige til at gå langt for at du får den bedst mulige personlige betjening, så du er sikret et godt ophold. Rammerne er hyggelige og hjemlige og giver samtidig mulighed for mange forskellige aktiviteter.

 

Kobl fra i afslappende rammer

Montra Odder Parkhotel har 78 værelser, der alle har gode behagelige senge, badeværelse, TV med både danske og udenlandske kanaler og wi-fi. 36 værelser er luksus-værelser med blandt andet karbad og sofa. For den ultimative luksus kan du booke en af hotellets 6 store luksussuiter med spa-bad.

Som gæst kan du benytte hotellets faciliteter. Blandt andet kan du tage et spil billard, hænge ud i baren, booke en skønhedsbehandling på hotellets klinik eller besøge det nærliggende fitnesscenter med god rabat.

Hotellet hjælper gerne med at sammensætte et ophold skræddersyet til dine behov. Om du er til wellness, kultur, golf eller god mad, så har Montra sammensat pakker, der appellerer til dig. Få inspiration til ophold på denne side eller kontakt hotellet og forhør dig om muligheden.

 

Gastronomisk forkælelse

På Montras restaurant kan du se frem til madlavning på højt niveau. Du kan roligt sætte forventningerne højt efter gode solide måltider med velkendte a la carte retter, som altid er et hit. Maden serveres med stolthed her i en af byens bedste restauranter. Og den hyggelige stemning i restauranten gør, at du utvivlsomt vil få en god oplevelse.   

Den gode smag er altid i centrum for restaurantens kokke. Der bruges sæsonaktuelle, økologiske råvarer for at sikre dig den bedst mulige smag. Restaurantens fokus på bæredygtighed og økologi gør, at du kan nyde dit måltid med god samvittighed. 

Alle er velkomne i restauranten – det er ikke nødvendigt at overnatte på hotellet.

På denne side kan du læse mere om restauranten.

 

Events

Montra Odder Parkhotel arrangerer i løbet af året flere koncerter og events med kendte danske kunstnere. Som en del af arrangementet er der oftest god mad og mulighed for overnatning på hotellet. Klik her for at få overblik over kommende begivenheder.    

 

Til møde, konference og fest

Montra Odder Parkhotel specialiserer sig i at afholde arrangementer for både virksomheder og private. Står du og mangler de perfekte rammer til bryllupsfesten, konferencen eller fødselsdagsfesten, så er Montra løsningen for dig. Hotellet har mange lokaler og kan rumme alt fra de helt små selskaber til de store forsamlinger med op til 250 deltagere. Der tilbydes stor fleksibilitet, rådgivning og vejledning, så I sammen kan få stablet det bedst mulige arrangement på benene.