skip_to_main_content
©  Foto:

Odder Golfklub

Odder Golfklub ligger skønt ved Åkjær skove, anlagt ved gamle gravhøje af den kendte golfbanearkitekt Frederik Dreyer. Her kan du som ny spiller prøve at spille golf på Par-3 banen, låne udstyr og afslutte med en burger i caféen.

Kun 4 km syd for Odder på Åkjærvej 200, finder du Odders smukke golfbane, som er tegnet af den kendte golfbanearkitekt Frederik Dreyer.

Banen ligger naturskønt omgivet af de gamle smukke Åkjær skove.

Selv om dele af banen er kuperede, er banen let at gå til, idet den er temmelig kompakt, sådan at der kun er kort afstand fra den ene green til den næste tee. Anlægget som helhed er skovomkranset med slettepræg, så der altid er læ på nogle af hullerne, uanset vindretning.     
 
Det er desuden værd at bemærke, at banen er anlagt på sandjord, derfor kan man ofte spille i Odder, når andre baner lider under for megen nedbør. Tre af greens er højtliggende (hul 6, 7 og 12) på gamle gravhøje, ligesom flere fairways præges af delvis nedpløjede gravhøje (2., 7. og 12.)

Prøv Golf & Burger for kun 150,-

Vil du gerne snuse til sporten, så prøv Odder Golfklubs Golf & Burger tilbud, der gælder fra april til oktober. Med tilbuddet får du mulighed for at nyde en god dag i klubben, spille på Par-3 banen og slutte af med en frokostburger i caféen. Prisen er inkl. lån af golfudstyr. Læs mere på https://www.oddergolf.dk/gaester/golf-burger/